Kamaszok! Milyen stílust képviseltek? Ha nem soroljátok be magatokat, milyen ruhákat hordtok?
Lehet, hogy nem hivatalos stílus, de én eléggé csajos vagyok :) Nyáron csak szoknyát hordok (kivéve farmerszoknya, azt nem szeretem), néha ujjas, néha ujjatlan felsővel. Ritkán veszek fel shortot, max. akkor ha sétálós napunk van vagy utazunk vagy nyaralós-kirándulós eseményeken.
Hűvösebb időben farmernaci, egyszerű felsőkkel, de akkor sem húzok el a sportos irányba, szeretek nőies maradni. A tél a kedvencem a gyönyörű csizmákkal és szebbnél szebb kabátokkal! Igyekszem a nagyon bő ruhadarabokat elkerülni, de nem szorongatom magam kisebb méretekbe sem.
Sosem mutatok sokat magamból, nem szeretem a megbotránkoztató megjelenést. De az igényes és kíváncsiságkeltőt annál inkább! :)
Én rocker stílusba hajlok inkább, tekintve hogy főleg azt hallgatok, tehát nem pózerkedek. Viszont annyira nem látszik meg, igyekszek olyan ruhákat hordani/venni, ami nem annyira szélsőséges. Bő pólók, rövidnadrág, tornacipő főleg. Fekete(vagy legalábbis sötét színű) hosszúnadrág, kapucnis pulóver. Télen térdig érő bélelt fekete csizma, jó vastag talppal. Nem mondanám, hogy olyan 'csajosan' öltöznék, de olyat is szoktam néha. De nem viszem túlzásba. :D
A hajam festett szőke, kicsivel váll alá ér, de most tervezem levágatni olyan nyakközépig, és fehérre szeretném festetni.
Sminknél pedig elég minimalista vagyok: max tust használok , és kihúzom a felső szemhéjam, plusz egy kicsit oldalt, olyan 'cicásan'. Szemüveges vagyok, és kísérletezgetéssel rájöttem, hogy ez áll a legjobban. A számat néha kicsit korrektorral halványítom, és halványrózsaszín rúzst és szájfényt teszek rá, hogy ne üssön el annyira az arcomtól.
18/L
Haj: elég hosszú hajam van, általában felkötöm vagy simán ki engedem, de szeretem ezeket a mostani különleges fonásokat, és néha szoktam kísérletezni rajta :D
Smink: szemet kihúzom, + szempillaspirál. De ha valami alkalom van akkor ilyesmi szokott lenni a sminkem: [link]
Ruha: azt veszek föl ami éppen megtetszik :)
17/L
Az én stílusom leginkább a rasztás-reggae zenéshez hasonlítható. Bő, buggyos, kényelmes gatya, télem rasztasapi és mindig sok színes cucc. Az ékszereim nagyrésze fából van (fa gyöngy), bár nem hordom mindenn nap. De amúgy mindent fölveszek ami kényelmes és nem mutat sokat.
Imádom a reggae zenét, általában rasztanövendéknek hívnak :)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!