Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtad, hogy készül nylon...

Tudtad, hogy készül nylon harisnya férfiaknak is? Tudtad, hogy régen a férfiak hordtak harisnyát? Arról hallottál hogy nagy harisnya gyárak gyártanak férfiaknak is ilyet?

Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik meleg dolog ha egy pasi hord harisnyát! :( Szerintem egyáltalán nem az, mivel férfi sportolók is hordanak, és egyáltalán nem gáz, róluk senki sem gondolja azt hogy esetleg saját neméhez vonzódik!!És a visszeres problémák végett is sokan hordanak férfiként harisnyát nylont! Kíváncsi leszek mikor jutunk ezen túl? Mikor lesz ugyan úgy elfogadott mint a hosszú haj pasiknak, illetve fülbevaló stb.? Mivel régen ezt is sokam megbélyegezték azzal hogy biztos ..... !!!

#divat #harisnya #nylon #férfiak harisnyában #harisnya pasiknak
2012. aug. 4. 19:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is szeretek harisnyát hordani, abból is a nylont, nekem ez tetszik, akár rövidnadrághoz, akár nadrág alá mindig hordok, ettől senki nem lesz meleg, még ha néhány annak néz.

A normális felfogású többséget nem is az furcsállja, ha vki harisnyát hord, akár nylont szeret, hanem hogy bejön neki.

2016. nov. 2. 10:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Igazából azt vettem már észre, hogy többnyire nem törődnek vele ha harisnyában látnak, én barna fényeseket hordok, szóval elég feltűnő. Szerintem manapság lehetne divat is, csak sok embernek nem jön be, így divat nem lesz, de aki szereti hordani, azt elfogadhatónak tartják, aki megüt egy intelligencia szintet.
2016. dec. 25. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!