Tudtad, hogy készül nylon harisnya férfiaknak is? Tudtad, hogy régen a férfiak hordtak harisnyát? Arról hallottál hogy nagy harisnya gyárak gyártanak férfiaknak is ilyet?
Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik meleg dolog ha egy pasi hord harisnyát! :( Szerintem egyáltalán nem az, mivel férfi sportolók is hordanak, és egyáltalán nem gáz, róluk senki sem gondolja azt hogy esetleg saját neméhez vonzódik!!És a visszeres problémák végett is sokan hordanak férfiként harisnyát nylont! Kíváncsi leszek mikor jutunk ezen túl? Mikor lesz ugyan úgy elfogadott mint a hosszú haj pasiknak, illetve fülbevaló stb.? Mivel régen ezt is sokam megbélyegezték azzal hogy biztos ..... !!!2012. aug. 4. 19:20
11/22 A kérdező kommentje:
Válaszadónak!
Nincs más megoldás tudhatnád mivel nem gyártanak normális visszér harisnyát pasiknak tehát ez van.Bizonygatom a semmit te meg a semmire minek válaszolsz elmondtad amit akartál lépj tovább más véleményére is kíváncsi vagyok nem mindenki gondolkodik egyformán veled.
2012. aug. 4. 21:37
12/22 anonim válasza:
Na ne, a visszérre van lézeres, injekciós, kenőcsös megoldás, meg mittudomén még mik, millió féle. Egy férfi a mai világban nevetséges lesz harisnyában, mert senkit nem érdekel régen mi volt, most nem divat és kész, nem lesz elfogadva sose. Én tuti nem foglalkoznék olyan pasival aki harisnyában jár. Pedig én szeretem a pasikon a hosszú hajat, ékszereket, színes ruhát, akár még kevés sötét sminket is... de a harisnya az már valami perverzió szokott lenni, szóval az még szerintem is gáááz.
13/22 anonim válasza:
Amúgy igen, tényleg van kenőcs meg miegymás. Anyunak például műtötték is. Nem volt egy nagy műtét. Ébren volt közben, hallotta ahogy csepeg a vér.
14/22 anonim válasza:
Kedves kérdező!Kicsit meglepődtem a kérdéseden,de sebaj.Igen,eredetileg a harisnyát tényleg mi férfiak hordtuk a reneszánszkorban jelent meg.Bár nincs infóm hogyan került a nőkhöz,biztosan a divat fejlődése vezette el hozzájuk a harisnyát.Tőllem aztán annyi nejlonharisnyát gyárthatnak a férfiaknak amennyit nem szégyellnek,én akkor sem venném fel ha fizetnének érte valamit.Ideje volna megérteni,hogy a nejlonhari a nőknek áll jól.A Visszér,az nyilvánvalóan más tészta,az oké!Tekintettel,hogy nem minden ember gondolkodik hasonlóan,így a harisnya a pasikon sem lesz egyhamar elfogadott.Részemről a pamutharisnya(egyszínű)elfogadott,amit télen én is hordok a farmer alatt,mert sokkal kényelmesebb mint a jégeralsó,de ezzel kész is a dolog.Ovis koromban is hasonló volt a helyzet,de ott minden gyekőcön volt harisnya az ovónők kérése miatt,ezért nem volt mit tenni.SZóval aki férfi létére nejlonharisnyát akar viselni,tegye!De az biztos,hogyha én ilyet felvennék,a legtöbben akkora röhögőgörcsöt kapnának,hogy akár a mentőket is lehetne hívni.Ezért mondom,a pamut a férfin az rendicsek,de a nejlon???Mint valami tranzfesztita!
15/22 anonim válasza:
Tudtam.
Tudtam.
Hallottam, sőt: láttam is ilyet.
... de miért ennyire érdekes ez ??? Erre izgulsz ??
16/22 anonim válasza:
Igen hallottam...Én nem egészségügyi szempontból használok harisnyát, most is abba vagyok (40 denes sötétbarna fényes lycrás). Hanem mert jól érzem magam benne és pl torna cipőbe imádom. Meg ki nem állhatom a rendes zoknit, ami vastag, meleg,stb. Én úgy is használok, hogy jól észrevehető a lábszáramon, vagyis halásznadrághoz is használom. 30 éves vagyok, teljesen hetero srác, kb 16 éve használok nejlonharisnyát, inkább a tartósabbakért vagyok oda.A barátaim teljes mértékben elfogadnak így, mert tudják, hogy normális vagyok...
17/22 A kérdező kommentje:
Ki így gondolja, ki úgy !De a lényeg megjelent a piacon és létezik, aki szereti hordja, aki nem ne tegye, csak fogadjuk el hogy van ilyen ruhadarab már pasiknak is, és attól hogy valaki felveszi még nem meleg.Szerintem azért is van ekkora fóruma a dolognak mert aki hordja az azt szeretné ha nem melegeznék le miatta mikor nem az!Egyébként én nem azért hoztam létre a kérdés hogy bár kit is meggyőzek mért jó vagy mért nem az! Szerintem mindenki maga döntse el felveszi e. de ha felveszi tehesse anélkül hogy beszóljanak ferde szemmel nézzenek rá stb.Aki szereti és kényelmesnek érzi, annak mondhatja bár ki hogy ne tegye, legfeljebb farmer alá fogja felvenni takargatva!!De a harisnyadiszkont.hu oldalán megtaláljátok hogy van pasinak is harisnya 10-300 den -ig.És pl :Német, Francia, Lengyel, sttb.neves harisnya gyárak készítenek férfiaknak is slicces változatban!!
2012. aug. 18. 23:26
18/22 anonim válasza:
A nyáron majdnem vettem férfiharisnyát egy kínaiban. Le volt árazva, gondoltam jó lesz télre. De nem volt a méretemben. Ha nagyon hideg van, olyant szoktam hordani, ami a sportolóknak is van.
19/22 anonim válasza:
Mennyi gond merul fel azzal,ha ferfi harisnyat vesz fel! ? De foglalkozzunk egy kicsit azokkal a nokkel is akik konkretan ferfi ruhaba bujnak! Pl. Esti hirado rendorszovivo nok ferfi nyakkendo,ing, egyenruha! Vagy eppen a nadragot,zakot viselo nok! Igen,most jon az,hogy gyartanak nekik noi valtozatban is! Es epp ezen van a hangsuly, harisnyabol is gyartanak ferfit!!! A nok is ezert hordjak a mi ruhainkat batran,mert noi valtozat,mi is hordjuk az oveket,mert ferfi valtozat! En is mondhatnam az ilyen nokre akik a fent leritakban levo ruhakba jarnak,hogy b.zik!!!
20/22 anonim válasza:
Calzedoniában lehet kapni férfi nejlonharisnyát, 5-6ezer forint, ugyanaz, mint a pár száz forintos női. Én télen szoktam nadrág alá venni, és még arra egy jégeralsó szerüt. Amúgy öltözőkben láttam már ppasikon, s nem hiszem, hogy mindenki homár lenne, mert télen nem akar fázni.
Ja, megelőzvén mindenkit:4 éve házas vagyok.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!