Kedves 5# válaszoló. Egy "igazi" rocker éppenséggel nagyon keményet szarik arra ,hogy éppen mi a divat vagy mi nem, jobb esetben nem is tudja. Én büszkén állítom magamról ,hogy igazi rocker vagyok, és mégis pilóta szemüvegem van.:) De most komolyan? Szerinted a rocker majd kinyit egy magazint megnézi "Aha, ez most divat meg ez is... Oké akkor ilyet nem veszünk". Hát nem, ha az igazi rocker -nek bejön a Hello Kitty -s napszemüveg akkor azt a baszott Hello Kitty -s napszemüveget fogja hordani! Vége...
A kérdésre...:D Nekem pont ilyen napszemüvegem van.:
De most lehet inkább ilyet veszek:
ja, és neked is ugyan azt mondom mint az ötösnek! Azt hordasz amit akarsz, fogjátok már fel ,hogy nem a kinézete határozza meg a rockert!
11-es válaszoló hol vetted azt a pilóta szemüveget?
irtó jól néz ki!
Köszi a választ:D
amúgy tényleg mond valamit ez 11-es.
Egy rockert nem érdekli a divat, azt hord amit akar:D
Értsd már meg ,hogy engem akkor sem érdekelne , ha mindenki utálná, azért hordom mert NEKEM tetszik. Ez a rocker felfogás. Nemá ,hogy te akard megmondani ,hogy én mit gondolok mert mindjárt össze sz*rom magam.
Ez volt az amit te linkeltél. Tudd meg, engem hívhatsz te pózernak, mert az igazi rockerek ilyen napszemüveget hordanak, de akkor sem vennék fel ilyet, tudod miért? Mert nem tetszik! Barátnőm például nagy rocker, régebb óta mint én, egy csomó legendát ő ismertetett meg velem, DE rózsaszín ruhákban jár, úgy néz ki mint egy hülye némber ,és meghalna ha elvenném tőle a piros lakk cipőjét. Akkor most rá is azt mondod ,hogy nem rocker? Csak mert nem úgy öltözködik , mint ahogy a magazinokban a nagy rockerek? Na ne röhögtess, döntsük már el ,hogy rocker vagy ,vagy csak a stílust próbálod eszeveszetten majmolni...:) (Ez nem a külsőd,ember, ez belül van...-.-)
attól, mert most az utóbbi időben felkapott lett ez a fajta szemüveg attól, még szerintem ne tántorítson el senkit, hogy hordja.
valamint: mint írták, és mint én is teszem, lesz@rom ki mint mond, nekem tetszik, felveszem kész. amúgy ennyiből hózentrógert se hordjon egy punk például, mert már azt is nem egyszer láttam ilyen divat majmokon, mert most az is felkapott? ugyan már, attól, mert bizonyos szubkultúrák öltözködéséből átvesznek néhány "elemet" az szerintem a szubkultúra képviselőjét ne tántorítsa el attól, hogy hordja az adott dolgot, vagy sem.
Huh, mekkore fight alakult itt ki. Még szegény Slash is kapott:D
Egyébként én szemály szerint olyat, ami illik az arcformámhoz, legyen az divatos, vagy sem. Nincs kifejezetten olyan, hogy rocker napszemüveg. De azért itt van pár link, hátha tetszik valamelyik.
Baromsáááág. Nézzétek már meg a kedvenc mainstream zenekaraitokat. Divattalanok lennének?
Szerintem nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!