Most akkor hogyan öltözzek? A neten olvastam egy csomó tanácsot, azt vettem ki, hogy semmi se áll jól… Tudnátok segíteni, milyen típusú ruhákat húzzak alulra és felülre?
szerintem az A vonalú szoknya nem állna rosszul. a mellproblémára pedig PUSH UP. :D A magassarkú amugy vékonyítaná a lábad. ja és hangsúlyozd a derekad ha az vékony. és a karodat meg mutogasd. :D
[link] ez a ruha nem lenne rossz szerintem
Tudom, hogy karcsúsítaná, de nem egészséges... nem akarom tönkre tenni a lábam.
A-vonal mindenképp, de meddig érjen? Mert hogy vhogy eltöri a összképet, vagymi...
Nem tudom, van-e push up a méretemben, és hogy lenne-e értelme.
Pici mellre, mindig jók az olyan felsők, amelyeknek a mellrészénél van egy nagy masni, vagy pl. fodrok.
Pl.: [link]
A körte alakon szerintem szépen mutatnának a most divatba jött pemplumos cuccok, mint pl. ez a blúz:
Ha alacsony vagy, szerintem a minibb szoknyák jobban állnának, mert a hosszabbak nagyon összenyomnának.
Ha magassarkút hordassz néha, pl. heti 1x azzal még nem fogod tönkretenni a lábad! Egyébként én sokszor azt veszem észre, hogy az alacsony lányokat a törpesarkú cipők mintha még jobban összenyomnák.. vagy nem is tudom... De próbálkozhatsz telitalpúakkal is, azok sokszor kényelmesebbek.. vagy olyan cipőkkel, amiknek nagyobb a platformjuk, azokba könnyebb is lesz menni.
Pl.: [link]
Szia, Első vagyok. Nekem van egy barátnőm akinek totál olyan az alakja mint amit te leírtál és a pemplum abszolút nem áll neki jól... nagyon erősíti a csipőjét. Amúgy a masnis ötlet az tényleg tök jó.
Én, több éve már magassarkút hordok, nagyon ritkán laposat és jelentem semmi bajom, sőt... a testtartásom tök sokat javúlt mert kihúzom magam, a lábam se fáj... inkább a laposba szokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!