Hogyan kéne öltöznie egy 15-16éves lánynak?
Szerintetek, mi az, ami elfogadható vagy éppen követelmény ebben a korban? És mi az, ami elítélendő?
(csak kiváncsi vagyok)
Kor, nemet legyetek szívesek írni! =)
16L.
*Kort
bocsi. =)
az a kérdés h mi a kívánt hatás? Én 18/l vagyok és úgy veszem észre, az alap és követelmény a 15-16éveseknél már, ahhoz h "menők" legyenek és a pasik körbeugrálják,h úgy öltözzenek,mint egy 30as kiélt prosti.
De elfogadom h ezvan, szerintme ami lényeges, h egy ilyen idős lány ne dobja ki minden testrészét csupaszon a nagyvilágba, legyen egykis ízlés. ha comb kinn akkor dekoltázs visszafogva, ne legyenek közönséges vagy gagyi feliratok a ruhán, ja és ne egy (itt a szám a fontos) plázából öltözködjön az ember.
Hát semmiképpen ne mutogassa magát extra miniben meg "szinte semmi anyag nincs benne"-topban!
Egy 15 éves még messze nem felnőtt.
Nem értem azokat a fiatal tinilányokat, akiknek kint van a fél feneke és a fél melle, bár alig 40 kiló az egész csaj, és 70A-s melltartó való rá... nincs mit mutogatni MÉG. Majd 3-4 év múlva...
Miért akarnak manapság a tinik ilyen felnőttek lenni, mikor még egyáltalán nem azok? Sosem fogom megérteni...
22/L
Köszi szépen a válaszokat! :D
Na, én pont az ellentétje vagyok ezeknek a kis cicamicáknak. Szóval, nem egy prűd, garbós lány, de azért nem hordok még toppokat sem szivesen... Szeretem a színes, élénk vagy akár az elég durva feliratos felsőket is... Inkább azaz elvont kategória vagyok.(piercing, fültágitó, szemem azért rendesen kifestve agyon feketével...:D). Ja, és nem vagyok emo! xD :D Érdekes, az ilyeneket vagy nem "tininek" nézik, vagy nem tudják róluk, hány évesek! :D
Jöhetnek még kommentek, kíváncsi vagyok, ki hogyan vélekedik erröl-arrol :D
Szerintem a topokkal sincs semmi baj, csak tudni kell hol a határ.Eddig legtöbben leírták, h mi a roszz, most írjunk vmi jót:)
Szerintem egy 13-15éves csaj jó ha hord színes dolgokat, vidám pólókat, és színes kiegészítőket, amivel mégjobban hangsúlyozza a fiatalságát:)
Mostanában divat még a Convers csuka ami szerintem baromi jópofa, [link]
és persze egy kép a kiegészítőkről:
Huuu ezek izlesek es pofonok !!!
Attol fugg hogy ki hogy nez ki ..
pl en szeretem adekoltazsos cuccokat de viszont ugyanugy hordok sima polokat is!! szeretem a miniszoknyat de viszont a hosszu farmert is :D
de ha kis oltozok nem nezek ugy ki mint 1 plazacica !!
amugy az elottem ironak h 3 4 ev mulvaoltozzenek ugy a lanyok az metektol fugg..
mert pl en 170 centi magas vagyok 59 kilo es 85 b v c s melcsit hordok szoval akinek van mit kitennie szerintem nyugodtan !!
de legfontosabb az apoltsag csajok !!!!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!