HOGY VAN EZ?! 30 fokban hosszú nadrág és kardigán?
Valaki legyen szíves magyarázza már el nekem, hogy miért van az, hogy néhány ember 30 fokban is így öltözik fel:
hosszú farmernadrág
zárt cipő
hosszú ujjú felső (kardigán)
hosszú, kiengedett haj + frufru
ÉS NEM IZZADNAK!!!! Hogy van ez? És szoknyában, pántos topban és papucsban is izzadok, mint egy ló, pedig egyáltalán nem vagyok hájas! Ja és sima fehér emberekről beszélek...Azt még megértem, ha egy afrikai fázik...Nade ezek?! Káposztalé folyik az ereikben vagy mi?!
Szia!
Nem olvastam végig az előző válaszokat, szóval lehet, hogy fogok ismételni.
Lehet, hogy betegek! Pl. én is van, hogy hosszúujjúban és hosszúnadrágban vagyok, meg zárt cipőben, mert olyan betegségem van, hogy időnként nagyon kihűlök és olyankor fázom. Hiába van meleg, mert az ereim elzáródnak, nem kapnak vért a végtagjaim és fázom. Ilyenkor nem számít a külső hőmérséklet, annak ellenére is fázom.
Szóval lehet, hogy akiket látsz, nekik is van valami ilyesmi betegségük. Akár rossz vérkeringés, akár Raynaud-szindróma (ez van nekem), vagy valami más okból vannak annyira felöltözve.
Ja és én sem izzadok.
" Ha belegondolsz, az arabok sem bikiniben mászkálnak, pedig ott aztán igazán meleg van:)"
Hát ez az. Csak erre fele hiszik azt az emberek, hogy a hőség ellen vetkőzni kell. Persze kell is, de nem teljesen. Jobb ha egy vékony réteg ruha marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!