Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » HOGY VAN EZ?! 30 fokban...

HOGY VAN EZ?! 30 fokban hosszú nadrág és kardigán?

Figyelt kérdés

Valaki legyen szíves magyarázza már el nekem, hogy miért van az, hogy néhány ember 30 fokban is így öltözik fel:

hosszú farmernadrág

zárt cipő

hosszú ujjú felső (kardigán)

hosszú, kiengedett haj + frufru

ÉS NEM IZZADNAK!!!! Hogy van ez? És szoknyában, pántos topban és papucsban is izzadok, mint egy ló, pedig egyáltalán nem vagyok hájas! Ja és sima fehér emberekről beszélek...Azt még megértem, ha egy afrikai fázik...Nade ezek?! Káposztalé folyik az ereikben vagy mi?!

2012. aug. 2. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam végig az előző válaszokat, szóval lehet, hogy fogok ismételni.

Lehet, hogy betegek! Pl. én is van, hogy hosszúujjúban és hosszúnadrágban vagyok, meg zárt cipőben, mert olyan betegségem van, hogy időnként nagyon kihűlök és olyankor fázom. Hiába van meleg, mert az ereim elzáródnak, nem kapnak vért a végtagjaim és fázom. Ilyenkor nem számít a külső hőmérséklet, annak ellenére is fázom.

Szóval lehet, hogy akiket látsz, nekik is van valami ilyesmi betegségük. Akár rossz vérkeringés, akár Raynaud-szindróma (ez van nekem), vagy valami más okból vannak annyira felöltözve.

Ja és én sem izzadok.

2012. aug. 5. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem pl. össze van vagdosva a karom, régi hegek, és ha nincs extrém meleg (~40 fok), akkor nem mutogatom. Nem szégyellem, csak unom a témát.
2012. aug. 6. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fehér bőröm van, ezért ilyen időben mindig szoktam egy vékony kardigánt felvenni, hogy ne égjek le. Már megszoktam, nincs benne melegem. Hozzá egész vékony, nyári, 8-10 denes harisnya, és szoknya, vagy hosszúnadrág. Nincs melegem:) Ha belegondolsz, az arabok sem bikiniben mászkálnak, pedig ott aztán igazán meleg van:) A ruha valamilyen szinten véd a melegtől, csak megfelelő anyagot kell választani.
2012. aug. 25. 20:01
 14/15 anonim válasza:
én nekem kiütéses a bőröm, már 4 éve... nem tudom miért, orvosok se tudják, de a vállamtól egészen majdnem a könyökömig fura kiütések vannak rajta. Semmi fertőző vagy ilyesmi, de előfordult már, hogy topban voltam, s nézték az emberek a karomat. Nem egy felemelő élmény. Szóval én nyáron is minimum könyökig érő pólóban flangálok
2014. jún. 4. 00:34
 15/15 anonim ***** válasza:

" Ha belegondolsz, az arabok sem bikiniben mászkálnak, pedig ott aztán igazán meleg van:)"

Hát ez az. Csak erre fele hiszik azt az emberek, hogy a hőség ellen vetkőzni kell. Persze kell is, de nem teljesen. Jobb ha egy vékony réteg ruha marad.

2014. júl. 11. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!