HOGY VAN EZ?! 30 fokban hosszú nadrág és kardigán?
Valaki legyen szíves magyarázza már el nekem, hogy miért van az, hogy néhány ember 30 fokban is így öltözik fel:
hosszú farmernadrág
zárt cipő
hosszú ujjú felső (kardigán)
hosszú, kiengedett haj + frufru
ÉS NEM IZZADNAK!!!! Hogy van ez? És szoknyában, pántos topban és papucsban is izzadok, mint egy ló, pedig egyáltalán nem vagyok hájas! Ja és sima fehér emberekről beszélek...Azt még megértem, ha egy afrikai fázik...Nade ezek?! Káposztalé folyik az ereikben vagy mi?!
Az, hogy mennyire vagy izzadós egyénenként változó.
Amúgy én is hosszú nadrágban meg általában zárt cipőben járok és nem szoktam izzadni.
Amúgy azért van így, mert én pl nem szeretem a rövidnadrágokat és szandálokat és ismerek még nem egy ilyen embert.
Rajtam pl jól is állnak meg van is pár, de csak akkor veszem fel, ha már elviselhetetlen a hőség.
Én is mindenhova zárt cipőben, hosszú nadrágban megyek, egyszerűen nagyon fázós vagyok. Éjszakánként egy pléd és két nyári takaró van rajtam, kevesebbel fáznék! Tudom, ez másnak hihetetlen, de nekem meg az, hogy ők nem fagynak meg rövid nadrágban, meg hogy mi a fenétől izzadnak, mikor én még föl tudnék venni egy pulcsit is. :D
Egyszerűen mindenki más. Viszont télen nektek áll a világ, én olyankor pulóverben és melegítőben alszom, különben úgy reszketek, hogy nem bírok elaludni. :)
Köszönöm az eddig válaszokat! Amúgy 24 éves nő vagyok, tehát semmi öregkori hőhullámra nem foghatom, hogy melegem van...
De én ezt tényleg nem értem.
Láttam a minap egy kb. 150 kilós nőt, nadrág, sportcipő, póló és kardigán párosításban és NEM izzadt. Pedig azért akkora zsírréteggel már igencsak kellene...
Oké, megértem, ha valaki nem szereti a rövidnadrágot vagy a rövid szoknyát. Oké, nem mindenki szereti a szandált meg a flipflop papucsot. De a pulóver 30 fokban... Azért azt ne mondja senki, hogy normális :/
Ja és a hab a tortán, valakit még gumicsizmában is láttam tök száraz időben 36 fokban a minap, na az már tényleg a csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!