Fülbevalót akarok venni de nem tudom miet vegyek. Melyik fülbevaló áll jól a páwáknak? Pl ilyen gyémántos vagy sima minta. Ja és hogy hol tudnék venni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 15:49
32/42 anonim válasza:
Ez tuti kamu, egyszer fiú egyszer meg lány...
Kis nyomorék itt éli ki magát ahelyett, hogy elüttetné magát egy vonattal.
33/42 anonim válasza:
A személyes névmásokat és azok eseteit mióta kell nagybetûvel írni, bárhol is legyenek a mondatban kedves kommentelô társam? Vagy esetleg már ilyen régen jártam volna iskolába, és azóta ennyit változott a nyelvtan?
34/42 anonim válasza:
Érdekes én úgy tanultam, hogy az Én Te Ő mindig nagy betű. de lehet csak én vagyok zakkant..de mind1...
35/42 anonim válasza:
Ha már MAGYAR akkor tanuljon meg legalább az anyanyelvén beszélni "kedves" kérdező. Köszönöm...
36/42 anonim válasza:
naaa ennék űbergázabb kérdést még nem láttam.
ultragáz.. nagyongááááz.
a helyedben elásnám magam, arra büszkének lenne, ahogy te mondod hogy egy páwa vagy már gáz
plusz még a pasidat is fényezed, aki ugyancsak egy gyök2 IQ-jú gyerek lehet...
áá ez nagyon gááz
38/42 anonim válasza:
Mit erolkodtok ezen ennyit? Nem látjátok, hogy kamu a kérdés?
39/42 A kérdező kommentje:
38/38 na végre valaki ész akinek leesett..!!!
2012. aug. 3. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!