Fülbevalót akarok venni de nem tudom miet vegyek. Melyik fülbevaló áll jól a páwáknak? Pl ilyen gyémántos vagy sima minta. Ja és hogy hol tudnék venni?
Nem 'teszek' hanem 'adok' mert a teszek kicsit mást jelent. Nem 'ti' hanem 'Ti' egy kis nyelvtan 'drága'.
El is mondom mért 'Ti' mert a mondat bármely részén állhat a személyes névmás akkor is nagybetűvel kell írni.
Személyes névmások:Én,Te,Ő,Mi,Ti,Ők és ezek ragozásai például: Enyém, Tiéd, Övé, Miénk, Tiétek, Övék.
Remélem haladást értem el a Te nyelvtani készségedben.
most nem azért, de hogy jön ide a dugás?:DD
egyre többször borzaszt el a mostani tizenévesek viselkedése és úgy általában a hozzáállása a dolgokhoz. például kiborít, hogy valakinek egy gyémántos fülbevaló fontosabb legyen, mint az, hogy le tudja írni normálisan hogy VAGYOK, nem pedig 'vok'.
remélem azért nem minden korodbeli ilyen..
#21 vagyok megsúgom neked édes csillagom, hogy lány vagyok.
Én vagyok még a 6,8,10,15,16,19,22,23,25.
Szánalmas, hogy ennyire nevetségesen viselkedsz, nem tudsz írni és egy rohadt gyémántos fülbevaló olyan g*ecire fontos, hogy ne tudd leírni azt hogy 'mért,hogy,vagyok divatosabbak,gyakorin,menjél,csak,Ír,inkább,valamelyikőtökkel,'
amúgy itt : "téged az mé zavar h páwa vok.legalább divatosabbk vagyunk mint a többi más srác." azt írod srác vagy. Akkor, hogy lehet, hogy hirtelen lány lettél? Nemváltoztató műtéten estél át röpke 20 perc alatt? Vagy esetleg homoszexuális vagy?..
Elolvastam a kommenteket amiket írtál kedves kérdező,de kicsit el vagyok veszve...most fiú vagy vagy lány?mert egyszer az egyiket írod,majd a másikat.
Ha egy véletlen folytán fiú volnál: ők olyan gyémánt-utánzat gagyi üvegfülbevalókat hordanak ahogy láttam.Bármelyik plázában kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!