Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fülbevalót akarok venni de...

Fülbevalót akarok venni de nem tudom miet vegyek. Melyik fülbevaló áll jól a páwáknak? Pl ilyen gyémántos vagy sima minta. Ja és hogy hol tudnék venni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 15:49
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%

Nem 'teszek' hanem 'adok' mert a teszek kicsit mást jelent. Nem 'ti' hanem 'Ti' egy kis nyelvtan 'drága'.

El is mondom mért 'Ti' mert a mondat bármely részén állhat a személyes névmás akkor is nagybetűvel kell írni.

Személyes névmások:Én,Te,Ő,Mi,Ti,Ők és ezek ragozásai például: Enyém, Tiéd, Övé, Miénk, Tiétek, Övék.

Remélem haladást értem el a Te nyelvtani készségedben.

2012. aug. 2. 17:16
 22/42 anonim ***** válasza:
Ez nem felvágás Te retardál kotonszökevény hanem egy normális ember ha annyira igényes ad arra, hogy helyesen írjon az a szánalom 'lvl99', hogy nem vagy képes a pirossal aláhúzott szavakat kijavítani ami nem nagy ördöngősség..
2012. aug. 2. 17:18
 23/42 anonim ***** válasza:
de amúgy látom a szövegfogalmazással is vannak problémáid.. szívesen segítek 'drága lvl99'
2012. aug. 2. 17:19
 24/42 A kérdező kommentje:
Jol van.ink dugjatok már meg.szexelnék valameikötökkel.
2012. aug. 2. 17:20
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
na ez volt a szánalom te kis r*banc.
2012. aug. 2. 17:22
 26/42 A kérdező kommentje:
21/25 veled dugnék ugyis nyelvtudás szükséges és látom neked az jó
2012. aug. 2. 17:29
 27/42 anonim ***** válasza:

most nem azért, de hogy jön ide a dugás?:DD

egyre többször borzaszt el a mostani tizenévesek viselkedése és úgy általában a hozzáállása a dolgokhoz. például kiborít, hogy valakinek egy gyémántos fülbevaló fontosabb legyen, mint az, hogy le tudja írni normálisan hogy VAGYOK, nem pedig 'vok'.

remélem azért nem minden korodbeli ilyen..

2012. aug. 2. 17:39
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Fú, hálát adok az Istennek,hogy rám nem buknak a "helyes plázasrácok"
2012. aug. 2. 18:01
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

#21 vagyok megsúgom neked édes csillagom, hogy lány vagyok.

Én vagyok még a 6,8,10,15,16,19,22,23,25.

Szánalmas, hogy ennyire nevetségesen viselkedsz, nem tudsz írni és egy rohadt gyémántos fülbevaló olyan g*ecire fontos, hogy ne tudd leírni azt hogy 'mért,hogy,vagyok divatosabbak,gyakorin,menjél,csak,Ír,inkább,valamelyikőtökkel,'

amúgy itt : "téged az mé zavar h páwa vok.legalább divatosabbk vagyunk mint a többi más srác." azt írod srác vagy. Akkor, hogy lehet, hogy hirtelen lány lettél? Nemváltoztató műtéten estél át röpke 20 perc alatt? Vagy esetleg homoszexuális vagy?..

2012. aug. 2. 18:31
 30/42 anonim ***** válasza:

Elolvastam a kommenteket amiket írtál kedves kérdező,de kicsit el vagyok veszve...most fiú vagy vagy lány?mert egyszer az egyiket írod,majd a másikat.

Ha egy véletlen folytán fiú volnál: ők olyan gyémánt-utánzat gagyi üvegfülbevalókat hordanak ahogy láttam.Bármelyik plázában kapható.

2012. aug. 2. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!