Szerintem butaság rosszra gondolni, ha egy fiú/férfi szereti a nejlonharisnyákat használni úgyis, hogy jól látszódik, pl halásznadrághoz. Szerintetek?
Sokan csak bunkózni tudnak és értelmes válaszra képtelen. Ez akkor is igaz ha furcsa kérdést tesz fel valaki, pl:harisnya, csőnadrág tanga szoknya bikini stb.
A 10. válasz korrekt. Én is hordok igaz lábfej nélküli harisnyát hidegben.
Egyszerűen nálunk ez a mentalitás.
az nekem okés, hogy hidegben hordanak harisnyát pasik, de nejlonharisnyát mi a francnak? vagy hordotok hozzá szoknyát meg balerinát? nem értem, komolyan nem, nem bírok elképzelni egy nagy szőrös lábat nejlonharisnya alatt. a szőrök meg így kilógnak, vagy hogy? elképzelésem sincs! és mi a jó benne? értem, hogy csak használod, DE MIÉRT HASZNÁLOD? én csak akkor veszek fel nejlonharisnyát, ha szoknya van rajtam, eszembe nem jutna pl halásznadrághoz. szóval valaki értia problémámat, vagy csak én vagyok hülye?
20/l
Én csak azt értem, hogy 30 évvel ezelőtt saját magunk által beszűkített csőnadrágot hordtunk, a másik tábor trapéz gatyát vagy pantallót. 60 éve virágmintás hippik mászkáltak az utcákon. sokkal régebben harisnyát, szoknyát és ki tudja még milyen különleges ruhadarabokat. Természetesen ezt mind a két nemre értem hiszen akkoriban még csak 2 volt.Manapság viszont divat mindenkit mindenért b*zizni kritizálni. Ezek a válaszadók a saját szüleiket is ilyen kritikával illethetnék.
Miért a külsőség alapján ítél valaki? Miközben Ő a homár.
Nem ezt mondják fétisnek?
Nekem pasi létemre nincs gondom a harisnyával, de ez részemről téli téma, mivel akkor praktikus. Ilyenkor inkább lazán szellősen öltözök. Vékony nadrág, rövidnadrág, esetleg szoknya. A lényeg, hogy ne legyen melegem. Hidegben pedig sportos alá-öltözéket húzok, ami hasonló a harisnyához, de mégsem az. [link]
De 7.000Ft-ot egy aláöltözetért?
Ennyiből 3-4 jó harisnyanadrágot kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!