Lányok nektek hány db. bugyitok (tanga, franciabugyi) van összesen?
Figyelt kérdés
írjátok le hány évesek vagytok és hogy miből mennyi a válaszokat köszönöm előre is :)2012. aug. 1. 20:40
11/16 anonim válasza:
Én piacon szoktam venni őket 5db 1000ft, kb 40 db tanga és 5 francia van én is 2 havonta szoktam venni 5-10dbot és cserélem ami kiszakadt (csipke)
12/16 anonim válasza:
lányok ti mit csináltok ennyi fehérneművel? :D most komolyan? férfiak nagy részének van 20 boxer aztán kész.
13/16 anonim válasza:
20 boxer?? páromnak van 8,neki valahogy mindig szétszakad,tönkremegy,dobhatjuk ki:D igenis sok 20 boxer...:D
Amúgy mit csinálnánk,kell a változatosság:D
14/16 anonim válasza:
20 nálam külön van válogatva. melóra és utazni. nem veszem zuhany után vissza azt amiben naphosszat izzadtam. egyébként valszeg azért szakad, mert az olcsó 400 ft-os cucc. hidd el megéri megvenni azt ami 2 ezer forint körül van és akkor legyen kevés, de sűrűn mosható. nekem van 3 éves alsóm is ami ma is patent
15/16 anonim válasza:
250 tanga és kb. 40db. franciabugyi...
16/16 anonim válasza:
10-20 kb. Francia és tanga együttes.
(Tanga: 15, Francia: 5kb)
Ja meg van egy pár mamabugyim is az "S.O.S" érdekében. Az kb 3 db
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!