Milyen ruha van most rajtad?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok! :)
Rajtam:
-farmer short: CORA
-világoskék franciabugyi-top együttes: CORA (bár 80/B-s a ciciméretem, szeretek néha-néha melltartó nélkül lenni, ez a top pedig tök jól tartja a dolgokat :D)
-virágos felső: turkáló
16/L
2012. aug. 1. 19:48
3/15 anonim válasza:
rajtam egy itthoni rózsaszín atléta, rózsaszín shorttal
4/15 anonim válasza:
egy vászon anyagú ejtettülepű naci a bershkából asszem, egy hatalmas kivágású vállkilógatós born to be free feliratú lezser póló a terranovából, a fél lábamon van egy fehér converse, és a fehérneműm a h and m ből van, vmi fekete
5/15 anonim válasza:
rajtam bugyi és melltartó az intimissimiből :D 18/l
7/15 anonim válasza:
rajtam egy fehér póló (rendezvény) meg egy rövidgatya (kínai). :D szóval az a tipikus itthoni.
8/15 anonim válasza:
Háát nemtom ruhának számít-e, törölköző van rajtam:P 16/F
10/15 anonim válasza:
rajtam egy szürke szabadidő rövidgatya valami kínaiból,meg egy new yorkeres fürdőruha fölső (szürke-rózsaszín párducmintás,ezt csak itthon hordom,már kinőttem a párducmintás korszakomból:D)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!