Melyik jobb suliba táskának?
2012. júl. 31. 22:28
1/11 anonim válasza:
Ha ezek közül kell választani,szerintem az első. De én valami nagyobbat ajánlanék és nem válltáskát,mert tönkreteszi a gerinced.Most még villoghatsz az ilyen tatyóval,de majd 30 évesen..
2/11 anonim válasza:
1., bár nem ajánlanám a válltáskát.
4/11 anonim válasza:
Nekem a második jobban tetszik, meg az nagyobb is, de szerintem mindkettőtől fájna a vállad és a hátad :/
20/L
5/11 anonim válasza:
Én a másodikat választanám. Sokkal jobban ki lehet használni, mert tényleg mindent elnyel. A könyvektől kezdve a kajádon át a tesicuccig mindent belerakhatsz, míg az elsőnél nem hiszem hogy mindez beleférne.
6/11 anonim válasza:
Szerintem a 2. Nekem az jobban tetszik, meg nagyobbnak tűnik.
7/11 anonim válasza:
első. de én sem ajánlom a válltáskát
9/11 anonim válasza:
1. Én is gimibe válltáskáztam, fájt mindenem, az egyetemet már hátizsákkal jártam, amikor sok cuccom volt. Válltáskát csak akkor, ha nem kell könyveket vinned, csak 2-3 füzetet.
10/11 A kérdező kommentje:
Suliba van szekrényünk, szóval azokat a tancuccokat hordom magamnál amikre szükségem van otthon, így elég könnyű szokott lenni a táskám. :) Én is tudom hogy egy hátizsák sokkal jobbat tenne a gerincemnek, de a ruhatáram olyan ruhákból áll amikhez nem igazán néznének ki jól, még ez a táska eléggé elüt a stílusomtól.
2012. aug. 1. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!