Mi a véleményed erről a bikiniről? Melyik szín jobb fehér bőrhöz?
Nem nagyon láttam ilyesmit még senkin, érdekelne ki mit gondol róla. Nekem nagyon tetszik, főleg hogy kis mellem van. És szerintetek melyik szín jobb nagyon fehér bőrhöz?
Ááá... ne.
Vagy fodros, vagy mintás. A kettő eggyütt gáz.
Klön külön de az anyag, se a minta nem gáz, de eggyütt giccses, kínais hatású.
Keress máshol olyat ami fodros. Kis ellre könnyű bikini méretet kapni, szóval hajrá.
Ezt ne vedd meg, mert olyan mintha egy 50es évekbeli nagyibugyiból varrták volna.
És ha már fodros,akkor ügyelj arra, hogy vagy csak az alsó, vagy csak a felső legyen fodros. Ha pici a melled, akkor inkább a felső.
Ha mindkettő egyformán dekorált, pont a vizuális mellnövelő hatás tűnik el, ami alényeg lenne.
Ez szerintetek nagyibugyis? Itt a hátulja is: [link] Mert nekem cseppet sem úgy tűnik. Inkább szexi, fiatalos, franciabugyi-féle. Mindenesetre nekem nem tetszenek a normál bugyisok, azokban minden látszik. :o
Boltokban nem találtam semmi jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!