Milyen árban vannak az acélbetétes bakancsok (Martens, Steel, HD, Getta. )?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 21:42
1/10 anonim válasza:
rég vettem, de sztem még mindig kb 15-25-ig, attólfügg hány soros.
2/10 anonim válasza:
Martens az olyan 25-30 körül van, nővérem most vett
4/10 anonim válasza:
Helló, enyém még 3-4 éve 20e. volt Alteregóban! 10soros HD! *-* Most is gondolom ilyesmi áruk van, érdemes körülnézni ilyen helyeken!
16L.
5/10 anonim válasza:
19:09-es vagyok, és szeritem Steel-el nem jársz jól! :( Több ismerősömnek volt, és nem jók! :(
*Bocsi ez lemaradt :D
6/10 A kérdező kommentje:
igen, több helyről hallottam, hogy a Steel szar...
2009. júl. 18. 19:41
7/10 anonim válasza:
nekem pont a steel bírja, évek óta, semmi baja nincs pedig strapálom rendesen.
8/10 anonim válasza:
Nos én majdnem egy éve kaptam egy 20soros Steel-t,és semmi baja:) pedig hát nem kíméltem... kereken 20 000 forintba került,nekem még nem volt rá panaszom
9/10 anonim válasza:
Az én Steel-em 2 hónap után hólyag lett a bőr és az acél között félévre rá a talpa is levált. 1év után már ragasztva se bírta tovább.
10/10 anonim válasza:
hát boltonként más az áruk.. de amúgy steel (10soros) 19,Martens 25-27,HD 22,getta is kb mint a martens de ebben nem vagyok biztos... na meg mondom boltonként változik az áruk.. de amúgy a steel jó bakancs akárki akármit mond.. a leg szebb ,és ha rendesen boxolod(én szilikonnal kenem vagy testápolóval vékonyan) akkor nem is törik ki .Igaz a talpa kopik de akkor is megéri..:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!