Ezek az acélbetétes bakancsok kb hány évet bírnak hogyha rendesen boxolom ápolom?
Figyelt kérdés
Dr. Martens a varratlan orrú
Shellys :
Steel :
Heavy Duty :
Underground :
Iron Side :
Red Rooster :
Getta grip :
Ezek kb hány évig bírják minden napi használtnak kitéve.Amelyikre tudjátok írjátok le.Most akarok acélbetéteset venni
2011. márc. 27. 11:32
1/3 anonim válasza:
nekem meg van már vagy 7 éve martens és semmi baja.szerintem ha tényleg állandóan ápolod 15-20 évet szerintem simán bír.esetleg a talpa nem.de nekem még mindég olyan mint az új.
3/3 anonim válasza:
A fentiek közül a GettaGrip a legtartósabb, bárki, aki tényleg ismeri az acélbetkósokat, meg fogja erősíteni. Ennek egyébként egy oka van, a GettaGrip bakikat még mindig az UK-ban csinálják, a többi fent felsoroltat Kína, India, Vietnam, Taiwan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!