Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért megy tönkre minden...

Miért megy tönkre minden ruhám 1-2 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Tök mindegy hogy hol veszem, márkásat vagy kínait, mindegyik pár hét, hónap után elszakad, kilyukad, és nem mindig csak a varrásnál :S ráadásul nem is mosógéppel mosom, hanem kézzel. De ugyanígy vagyok a cipőimmel is. Miért? Vagy csak egyszerűen szerencsétlen vagyok? Vagy mégis mit tegyek? Hogy vigyázzak rá jobban?
2009. júl. 16. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

legutóbb amit vettem nadrágot kb 2szer hordtam és leültem nagy reccs és érezte, hogy szétszakadt a seggénél, de nem is a varrás mentén hanem csak úgy az anyag közepén. amiket mostanában veszek cuccokat nem bírják sokáig. viszont van pár régi ruhám amit már vagy 1000szer felvettem és érdekes módon semmi bajuk. lehet csak az új ruhákkal van baj.

amúgy mostanában turkálóból vásárolok. nagyon jó minőségű ruhákat lehet kapni olcsón. talán azok jobban bírják, ha meg nem akkor abból úgyis tudsz venni többet mert tizedárba van mint akár a kínais ruha

2009. júl. 16. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak ilyen emberek. Nekem a férjem ilyen, akár milyen drágán veszünk neki ruhát max egy hónap alatt tönkreteszi (főleg a farmerokat és a cipőket). A cipőkben csoszog, nem képes motorozáshoz bakancsot venni, a faremeroknak teli pakolja a zsebét, a kulcs és a cigisdoboz kiszakítja, vagy egyzserűen csak felakad valamire, vagy leönti a ruháját valami olyannal amit képtelenség kimosni. Nem tudom mit lehet ez ellen tenni, de lesem majd a többi hozzászólást hátha adnak valami jó tippet :) Szerinte viszont az nem normális, hogy én hány éven keresztül hordok egy ruhát (rengeteg olyan cuccom van, amit még a megismerkedésünkkor vettem, 11 éve és még mindig hordom és semmi baja).
2009. júl. 17. 10:17
 3/6 A kérdező kommentje:
De jó neked :( :) De én vigyázok a ruháimra, nem úgy mint a férjed :P
2009. júl. 17. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Hű, ez érdekes. Én meg pont az a típus vagyok, aki nem vigyáz a ruháira, de tudok olyat mutatni, amit évekkel ezelőtt vettem, és még mindig kiváló állapotban van... Nekem minden ruhám nagyon tartós, talán csak én vásárolok jó helyeken, vagy pont jó darabokat fogok ki?

Van olyan cipőm, amit 14 évesen kaptam, éjjel-nappal, télen-nyáron hordtam, egy karcolás nincs rajta, most 20 éves vagyok, és ha még mindig tetszene, akár most is fel tudnám venni.

Nem tudom, hány éves lehetsz, de vásárlás szempontjából ajánlom a Zarát, Pull&Bear-t, Tally Weijl-t, Bershkát, Stradivariust... Szerintem egy próbát megér.

2009. júl. 17. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a ruha anyagától is függ, vagy hogy milyen gyakorisággal hordod a ruhát.Vagy nem jó méretet veszel a cipőből vagy a ruhából, ha egy picivel nagyobb méretet veszel az adott ruhából talán nem lesz ilyen. Nekem nem igazán szokott ilyen előfordulni. Ha mondhatok valamit akkor próbáld sokkal változatosabban hordani a ruháid és a cipőid, nem tudom h ogy ez bejön-e, mert velem nem igazán történek ilyenek. Sok szerencsét! Remélem megoldódik a gondod! :)
2009. júl. 18. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az előző író vagyok! Még annyit tennék hozzá, hogy az is lehet a baj hogy estleg mindig azt nézed hogy pont jó, nem igazán előnyös pont akkor tuhát venni hogy éppen csak beleférsz,de ez az alkatodtól is függhet! Olvastam az előző válaszokat is, és szerintem is kipróbálhatod a turkálókat, mert én is szoktam használt ruhákat venni, főleg az angol használt ruhákat. Remélem segítettem. :)
2009. júl. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!