Bergon Coletto babakocsival más is járt rosszul? Nekem 4 hónap alatt mostmár másodszor ment tönkre! Egyszr már kicseréltettem az egész kocsit! Most megint sorba törnek el a csavarok! Pedig kímáletesen használom! :- (
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 14:06
1/6 anonim válasza:
Szia! Milyen Colettod van? Nekünk Austin 3-as és nekünk is vissza kellett vinni fél év után, mert a két hátsó kereke furán állt, kifelé dőlt és teljesen lekoptatta a gumikat. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fogják kicserélni, de szerencsére kicserélték a vázat, és most jó. De láttam egy ugyanilyet felénk és annak is csálék a kerekei, de még sajnos nem tudtam beszélni az anyukával. Hol vetted a kocsit egyébként?
2/6 A kérdező kommentje:
Szia! (Köszönöm a válaszod)
BerEnGo a miénk! De ezekszerint ez az egész márka nem túl jó választás? :-( Én Székesfehérváron vettem! De tök elszomorít, hogy mindig gond van vele! Te hol vetted? Esetleg nem színtén ott?
2010. okt. 2. 14:48
3/6 anonim válasza:
Vidéki vagyok, zalaegerszegi, de Pesten vettük a Bergon kereskedésben, talán ez volt a szerencse. Amikor visszavittük pont ott volt a (szerintem) lengyel nőci, aki úgy tűnt, mintha valami tulajféle lenne. Egyből mondta, hogy ez tényleg furcsán áll, és hoztak egy vázat rátették a kerekeket és valóban máshogy ment az egész kocsi, sokkal könnyebb volt tolni. Bár figyelnem kellett, mert majdnem ránksózták a használt vázat, de szóltam, és akkor kaptunk egy vadi újat. Egyébként a Bergonnak ott van a szervíze is, lehet, hogy egy utat megérne, Fehérvár nincs messze Pesttől. Lehet, hogy egy hibás szériát fogtatok ki, velünk együtt, mert azért sok anyukát látok Coletto kocsival.
4/6 A kérdező kommentje:
Balatonfüredről mentünk Fehérvárra. ;-)
De mondom nekünk is ez már a második babakocsink tőlük, kicserélték az előzőt, (ugyanilyet) dehát megint ugyanott vagyunk.Nemhiszem, hogy mégegyszer cserélnének. :-( Pesten hol van ez a "központ"?
Köszönöm mégegyszer, hogy írtál.
2010. okt. 2. 19:51
5/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon megtalálsz mindent, ha a linken lévő oldal legaljára mész, ott a telefonszám, nyugodtan hívd őket, velünk nagyon segítőkészek voltak telefonon is. Megbeszéltük, hogy melyik nap megyünk és vártak minket. Szerintem egy próbát megér.
6/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy megpróbálom!Köszönöm a segítséged!
2010. okt. 3. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!