Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 12-17 éves lányok! Mennyi...

12-17 éves lányok! Mennyi pénzt költötök ruhára egy hónapban? Hol vásároltok leginkább? Mennyi a zsebpénzetek?

Figyelt kérdés

Aggódom,hogy már-már mániákus lettem.Múlt hónapban,3 pólót,2 nadrágot,és egy miniruhát vettem.Ebben a hónapban(mivel készülök az őszre) vettem 3 farmert,6 pólót,4 trikót,és 2 melltartót.Ezeknek a felét kb. anyával vettük,a másik felét innen-onnan,amikor a barátnőmmel elmentünk vásárolgatni.

Anya szerint is kezdek a "ruhák fogságába" esni.De viszont nem szereti,ha pénz nélkül megyek valahova.Én meg ugye azt elköltöm.Mindig megesik rajtam a szíve,amikor hazatérek valami újdonsággal,sőt neki is szoktam venni pólókat.

Suliidőben a zsebpénzem az úgy van,hogy hetente kapok egy ezrest kajára,+5000 Ft.Ha menni akarok valahova,pl. mozi,vásárolgatás,város stb,akkor plusz 2ezer.Ha már nagyon elege van belőlem anyának,és nem hajlandó több pénzt adni ruhára,akkor veszem elő azt az ötezer forintot,amit még hó elején adott.Így összesen összeszámolva simán elverek egy hónapban 20-30 ezer forintokat ruhára,és akkor még ne is beszéljünk a sminkekről.A szekrényem hátulja már kiszakadt a sok ruhától,tele van tömve a szekrényem,tele van fotelem ruhákkal, a székem,amin a gép előtt ülök,sőt még az ágyam végébe is van pár póló.Nem leszólásokat kérek,hanem tanácsot,hogy hogy szoktassam le magam erről a szenvedélybetegségről(?).Előre is köszönöm a válaszokat,megy a zöld pacsi!

2012. júl. 26. 11:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem ráébresztettetek arra,hogy annyira nem is jó vásárolni.Mire hazaérek feldobom kezem-lábam annyira elfáradok a sétálgatástól.......Ezentúl megnézem az árakat,és ha úgy vélem,hogy ezt kitudom használni,akkor azt megveszem.....Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat(gondolok itt a másodikra)....Az önkontrollt megpróbálom!És ez a kártyás dolog sem rossz ötlet!

Még egyszer nagyon köszönöm a válaszokat!!!!!:)

2012. júl. 26. 15:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem tiniként ilyen az ember, én is ilyen voltam :D. Mert volt,ami tetszett, aztán pár hónap múlva meg egyáltalán nem.

Azt tudod csinálni,hogy egyrészt amit nem hordasz, azt próbáld meg eladni. A másik, hogy nézz szét turikban, mert ott nem biztos, hogy találsz olyat, ami tetszik, de legalább amíg vásárolsz, lefoglalod magad. Viszont olyat ott se vegyél meg, amit amúgy nem hordanál, csak mert olcsó, figyelj arra, hogy ne legyen szar a minősége stb.

2022. okt. 14. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!