Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a tul sok fekete...

Szerintetek a tul sok fekete ruha az Emosag?

Figyelt kérdés
Mert mindenki azt hiszi/hitte ,hogy Emo vagyok es tul sok sotetet hordok..most mar mas stilusban oltozkodok ,de megis ugy erzem meg kellett kerdeznem ..

2012. júl. 25. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
a fekete ruha önmagában kevés az 'emoság'-hoz. egy darabig engem is szivattak ezzel, mert sötét ruhákat hordtam. sosem értettem a fura párhuzamukat, mert az emo nem a fekete ruhánál kezdődik:D
2012. júl. 25. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Az emo egy életérzés, mint minden más stílus, tehát külsőségekben nem feltétlen kell megmutatkoznia.

Az, hogy feketét hordasz, semmit nem jelent, ugyanúgy hihettek rockernek is, kivéve, ha arcodba vasalt fekete hajad van.

2012. júl. 25. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat nincs arcomba vasalt fekete hajam ,de szoktam vasalni ,mert megorit a baromi gondor hajam ,szoval nagyon idegesit ,amikor Emonak neveznek ,mert szerintem nem tudjak ,hogy mit jelent ..igen egy eleterzes,ezert en sem tudom ,hogy miert mondtak ram ,mert nem ugy viselkedek mint egy Emo ..koszonom a valaszokat :)
2012. júl. 25. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem ez hülyeség, ma már úgy is rengeteg stílus keveredik. Én is vasalom a hajam, meg is van tépetve és feketét is sokat hordok, de ettől még nem leszek semmi olyan, aminek nem érzem magam. :D
2012. júl. 25. 19:13
 5/5 Ramones_Coca-Cola válasza:
Baromsag, en fiu vagyok es enis szoktam feketet hordani es nem ertem ,ha ugyanez van egy lannyal ,akkor miert hirtelen emo ?
2012. júl. 28. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!