Ilyen júliusi esős, lehűlt időben nevetséges ha szövetkabátot húz valaki és hozzá olyan csizmát ami nem bundás?
Figyelt kérdés
Csak mert sajnos senkin nem látok ilyet az utcán,viszont szövetkabáthoz mégsem húzhatok tutyit vagy dorkót mert az sztem valahogy nem passzol egymáshoz.2012. júl. 25. 06:32
1/11 anonim válasza:
mi az a tutyi és mi az a dorkó?
2/11 A kérdező kommentje:
A tutyi alatt topánkát értek,a dorkó alatt pedig magasszárú cipőt.
2012. júl. 25. 08:51
3/11 anonim válasza:
hát szerintem elég érdekes juliusban. azét annyira nincs hideg hogy szövet kabát kelljen. 20 fok körül van, elég egy pulcsi. egyébként napközben 25-28 fok lesz kb.
4/11 anonim válasza:
Én szoktam ilyenkor csizmát hordani, van néhány olyan pár, aminek olyan papírvékony és sima talpa van, hogy télen képtelenség felvenni mert elesek a latyakban. Ezeket hűvös nyári napokon hordom vagy ősszel. Igaz, a nedves villamossínen tegnap is elcsúsztam este, szóval nem kell hó ahhoz, hogy csúszkáljak ezekben:)
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem is vékony talpú csizmám van kis sarokkal. Tudom hogy általában ősszel járnak így,de a múlthéten voltam nyaralni Ausztriába,és egész héten hűvös,esős idő volt és voltak emberek akik csizmába és szövetkabátban voltak. Persze én Magyarországon,Baranya megyébe vagyok/lakom de viszont errefelé meg nem láttam ilyenben embereket. Ugyanakkor lehet hogy a pulcsi elég de én vékony kabátban is fáztam kicsit tegnap. Ezért is gondoltam a szövetkabátra. A véleményetekre vagyok kíváncsi hogy ti hogyan gondoljátok ezt. Mert azért hülyét nem akarok magamból csinálni. :)
2012. júl. 25. 09:25
6/11 anonim válasza:
Én kiröhögnélek az biztos.Én MAXIMUM pulcsit veszek fel ilyenkor,vagy még azt se,hiszen 20fok nem épp hideg.Eső ellen meg sima zárt cipő és kész.
7/11 Dorka970614 válasza:
Hát szerintem elég érdekes nyáron kabátba meg csizmába lenni. Vegyél fel tornacipőt, magasszárú cipőt, sportcipőt, de szerintem ilyenkor hanyagold a csizmát. A lábad is belefülledne. A pulcsi bőven elég, azért annyira nincsen hideg, kicsit lehűlik mikor esik de utána meg ilyen párás, meleg a levegő, szóval szerintem ne veyél kabátot júliusba..
15/L
8/11 A kérdező kommentje:
Na igen 20 fokhoz elég a pulcsi.. És 14 fokhoz is?..
2012. júl. 25. 10:25
9/11 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért kérdeztem meg hogy tisztában legyek ezzel. Tudtommal jobb először kérdezni mint valamit megtenni.
2012. júl. 25. 10:27
10/11 anonim válasza:
Bocsi, de én kinevetnélek. ha már mindenáron megfagysz akkor is elég egy kardigán esetleg egy farmerdzseki. Ez a 14 fok nem olyan mint kora tavasszal... a föld és a levegő nem hideg mint olyankor. Balerinacipő és egy kis dzseki maximum...de hogy csizma.... a 4 éves lányom is kikacagna.... ilyenkor max egy leggings és egy kis kardigán kerül rá is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!