Milyen iskola táskát ajánlotok a sulikezdésre? MI ebben most a divat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 17:31
1/12 anonim válasza:
attól függ milyen korosztályról van szó
2/12 A kérdező kommentje:
14-15
2009. júl. 15. 20:01
3/12 A kérdező kommentje:
lány
2009. júl. 15. 20:01
4/12 anonim válasza:
Mond, h nem igaz. Te nyáron is a sulira gonolsz????
Am nekem 7-es korom óta egy félvállas budmil táskám van. Most leszek 11-es és még mindig azt fogom használni.
Nekem a félvállasak teszenek a legjobban. Csak majd meg kell varnom...
5/12 A kérdező kommentje:
Én se vagyok azért oda a suliért sőt ha rajtam múlna kigyulladna az egész épület de ez csak álom:D
köszi
2009. júl. 15. 20:29
6/12 anonim válasza:
hát akkor mostában kedveletek a converse táskák ilyesmik, de pl én olyan nagyonn méretú tátyókat hordok amiket zarába, stradiban vettem:)
7/12 anonim válasza:
én is olyasmi nagyobb méretűket hordok :) amit csak felkapsz a válladra (:
8/12 anonim válasza:
nekem Converse hátizsákom van, nagyon szeretem, nem szakad. amúgy jók még a Heavy Tools táskák is, vicces minták is vannak pl pöttyös, kockás. a vállra rakhatót nem ajánlom, ha sok a könyved,lehúzza a vállad és gerincferdülésed lehet.
9/12 A kérdező kommentje:
tudnátok képet küldeni?
2009. júl. 16. 14:58
10/12 anonim válasza:
Nálunk anno gimiben az oldaltáskák voltak a menők (Björn Borg, Eastpak) a plázacicusok meg kis retiküllel jártak, és egy nagy csicsás mappával. De ahogy nézem a mai középsulisokat, nem nagyon változott a táskadivat, a legtöbb még mindig oldaltáskával jár, max. a szélesebb a márkák palettája.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!