Divat manapság a leopárdminta?
Figyelt kérdés
Most találtam meg egy régebben vásárolt nagyon dögi felsőmet, csak nem tudom, hogy nem e ciki az állatminta?2012. júl. 23. 07:25
1/10 anonim válasza:
mostanában divatos, de szerintem cigányos, mint a rajzolt szemöldök
2/10 anonim válasza:
szerintem igen. meg szerintem egyáltalán nem cigányos... vannak olyan darabok ami igen, de nem mindegyik
3/10 anonim válasza:
Igen, divatos most. Mindig divatos valamilyen állatminta, de nem mindegy melyik, pl. a kígyóra nem merném mondani, hogy bármikor viselhető, csak néha járogat vissza, de a leopárd mintával nehéz mellélőni, szinte majdnem mindig divatos, csak ízléses darabokkal és kiegészítőkkel kell párosítani.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Anyuka vagyok, úgyhogy nem ilyen ribis, kidobós a felső. Csak egy egyszerű, hosszított, ejtett vállú felső, ami fekete leggings-el tök jól mutat.
Csakhát nem sokat járok mostanában emberek között, ezért kérdeztem, hogy hordható e még? :)
2012. júl. 23. 12:39
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
2012. júl. 23. 19:38
7/10 anonim válasza:
Ne izgulj, ez egy nagyon szép felső.
8/10 ancsalovenutella válasza:
Szerintem ha már anyuka vagy,és nem a 20 évesek táborát alakítod,akkor túlságosan közönséges hatást kelthetsz ebben a felsőben.A leggings egyébként is inkább a tizenéves korosztálynak áll jól.Persze azt is lehet egy kicsit nőiesebb hosszított inggel felvenni,de nem lesz olyan érett kisugárzásod.
9/10 A kérdező kommentje:
26 vagyok, és a gyerek előtt titkárnőként dolgoztam, szóval szeretnék a továbbiakban is csinosan, ízlésesen öltözködni :)
2012. júl. 25. 16:46
10/10 anonim válasza:
A leopárdminta mindig divatos, és ha megfelelően viseled, abszolút nem cigányos. Szerintem nyugodtan viselheted, kedves kérdező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!