Van manapság olyan 14l-ra való sapka ami divatos és nem kapunk tőle napszúrást? - nyári sapka
Figyelt kérdés
Régebben a baseballsapka szolgálta ezt a célt de azzal kiröhögnek sliban de könnyen kapok napszúrást ezért muszáj hordanom valamit ilyen célra2012. jún. 2. 22:48
1/7 anonim válasza:
A baseball sapka az jó,de csak ha nem ilyen fiús rajta az ábra,érted.
De a ilyet eszel fel akkor ne nőies legyél hanem tornacsuka,rövidnaci...:) nem tudom h miert nem jön be nekik.:) ha otthon napozol akkor vehetsz fel kalapokat...:)
2/7 A kérdező kommentje:
Megy a zold kéz mutatsz képet baseball-sapkáról?
Nekem tavaly világoskék volt egy pici "semmilyenmintával"- ami jol nez ki de nem abrazol semmi kulonoset
2012. jún. 3. 11:22
3/7 anonim válasza:
szia.
vegyél fullcap-et az ugyan az mint a baseball csak jobban néz ki,és "divatos" mmint szeretik a fiatalok.
4/7 A kérdező kommentje:
Fullcap ek mind fiúsak
2012. jún. 3. 11:27
5/7 anonim válasza:
baseballsapka helyett a szalmakalap is jó, nem is meleg, és megfelelően véd, sőt még stílusos is
ilyesmi
6/7 anonim válasza:
7/7 Csizmi válasza:
szerintem nyugodtam vegyél fel baseball sapkát: és ha kinevetnek? és akkor mivan? szerintem ne is foglalkozz velük én is ezt csinálom csak más fajta sapkáva és nem érdekel hadd röhögjenek nem izgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!