Idén télen tényleg divat lesz férfiaknak megint a bőrnadrág? Nektek mi a véleményetek róla? Hordanátok? Kényelmes az?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 14:05
1/13 anonim válasza:
Nem tom ezt hol hallottad, de én kizártnak tartom.
4/13 anonim válasza:
Hát, a 80as években a rockereken baromi dögösen mutatott. Kíváncsi vagyok, a mai nyurga, 40 kilós tizenévesek hogy hordanák. (sz.rul)
5/13 anonim válasza:
Na jó:pasikról volt szó. A képeken meg nem azok vannak!
6/13 A kérdező kommentje:
Egyetertek , de olvasd el ne csak a képeket nézd.
2012. júl. 22. 14:34
7/13 anonim válasza:
Persze. mert a 80-as évek rockerei picit sem voltak ám véznák(; [link]
Egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy külföldön idén tényleg divat lesz. Ha ez valóban így lesz, akkor hozzánk kb. 2 év múlva fog bejönni.(Köztudottan le vagyunk maradva divat terén.)
8/13 anonim válasza:
Hú, hát a rocker fiúkon jól néz ki, de remélem nem lesz divat megint, hogy "rockerkedjünk"...egyébként csaj létemre szoktam felvenni, de nem, nem kényelmes, ezt állíthatom! :D
9/13 anonim válasza:
Ha igazi bőr és nem ilyen elcseszett divatszabású akkor kényelmes, és jól is mutat, csak sok a félretájékoztatott, prűd egyén és ilyenkor mindig jön a b.zi vagy! -ozás.
Én személy szerint elítélem a homoszexualitást, bőrnadrágot még is hordok (hordanék) ha többen hordanák utcán, legalábbis buliba azt nem bánnám, kicsit csiszolni kell az emberek értékrendjén. (Plusz itt megjegyezném, hogy b.zikon még nem láttam bőrgatyát, szóval elég szar indok)
10/13 A kérdező kommentje:
Én hordanám simán ,szerintem jól néz ki .Olyan , mint egy fényesebb farmer.
2012. júl. 25. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!