Most fogom betölteni a 18. életévemet, hogyan kezdjek bele a divatszakmába?
Figyelt kérdés
Hogyan épül fel egy divatszakember karrierje? milyen sulikba kell beiratkozni?2012. júl. 21. 17:52
2/6 A kérdező kommentje:
valami olyasmi
2012. júl. 21. 18:20
3/6 anonim válasza:
1 vagyok: ne legyél az mert már nincs olyan ami megfogná az embert régiestől modernig minden fajta van
4/6 anonim válasza:
ne figyelj az első válaszolóra, te csak az álmaid megvalósítására törekedj!! sok sikert! :)
5/6 anonim válasza:
hát divat tervezőként nem megy semmit ez tény. nézz divat bemutatót rosszabbnál rosszabb van ami senkinek se kell
6/6 anonim válasza:
én bátran merem mondani, aki divattervező vagy annak tanul, az más ember (jó értelemben). Én is az szeretnék lenni harmadikos korom óta. Ha érdekel a divat, sok barátod van természetesen jó kapcsolatokkal, vannak ötleteid nemcsak a hordható hanem az úgymond "elvont" stílusú ruhák megálmodásához vágj bele! Mindeképp javaslom a MOME nevezetű egyetemet, de sajnos ide elengedhetetlen a rajz illetve divatismeret. Én sok sikert kívánok neked, de ne légy divattervező ha csak a divatot szereted.. nem az a divattervező aki összeállítja a ruhát! az más dolga . akkor légy divattervező ha a fejedben kavarog milliónyi ruhadarab, amit egyszerüen muszály papírra vetned.a világban elég nehéz sikeres divattervezőnek lenni, de én hiszek abban, ha valaki minden áron el akarja érni célját sikerülni fog. Remélem neked is teljesülni fog az álmod (;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!