Ez milyen ruci?
Figyelt kérdés
Sziasztok ez hogy tetszik nektek ?
Normális válaszokat kérek Okoskodók... Hanyagoljanak.... PLS... Kössz.. csááó
2012. júl. 21. 21:45
11/22 A kérdező kommentje:
Pfffffff..... Szánalmas az összes !..............
2012. júl. 22. 10:30
12/22 A kérdező kommentje:
hehe megint !
amúgy meg levagytok pontozva !!!!!!!!
2012. júl. 22. 10:32
13/22 anonim válasza:
Minek kérdezed, ha a tiedtől eltérő véleményre már ugrasz rögtön?
A stílusod, hozzáállásod alapján kb 13 lehetsz ezekkel a szánalmas, gyerekes, primitív megnyilvánulásokkal...
Pontozgass, az is csak alátámasztja ezt.
Ha tényleg ennyi idős vagy, és ilyen ruhákat hordasz, akkor egy igazi kis miniribancnak nézhetsz ki.
Ha idősebb vagy, akkor eléggé megrekedtél ezen a szinten... A ruhád nem kompenzálja a csökkent képességeidet, sajnálom...
(Amúgy a fazonnal semmi gondom, a csipkét nem szeretem, így nekem nem jön be.)
14/22 anonim válasza:
szerintem kicsit ribis de nekem tetszik :D csak más színben
15/22 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm utolsó előttinek igaza van vannak hibáim :(
2012. júl. 22. 12:09
16/22 A kérdező kommentje:
De nem vagyok attól még ribi..
2012. júl. 22. 12:09
17/22 anonim válasza:
Ha csak olyan választ vársz, hogy jaj de jó *.* nekem is kell ilyen *.* hol vetted *.* akkor miért írsz ki kérdést? Neked tetszik, hordjad, mi itt a kérdés?
18/22 anonim válasza:
Baromira Nagy hibáid vannak kiscsillag, mivel itt téged senki nem bántott. A ruhát kérdezted, és mindenki csak azt véleményezte. A többségnek nem tetszik (én is csak ezt tudom mondani) ez a ribis stílus, de te persze egybol támadsz. Ha még csak 12 éves vagy probálj Meg változtatni ezen a primitív támadó stílusodon és többet foglalkozz a tanulással mert rádfér. Ha már nagyobb vagy akkor nagyon gyorsan szégyeld el magad!
19/22 anonim válasza:
Húha, le lettünk pontozva, te Úr Isten, most mi lesz!!
20/22 anonim válasza:
Hát ez az, utolsó előttihez csatlakoznék, hogy nem te vagy a ribi/pitsa, hanem a ruhát véleményezte mindenki. Szövegértés 1. Az meg, hogy ezért lepontozol csak téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!