Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel ilyen stílusú...

Mit vegyek fel ilyen stílusú szoknyához?

Figyelt kérdés
szeretnék a képen látható szoknyához hasonlót venni csak esetleg más színben de semmiféleképpen nem szeretnék hozzá toppot vagy pántnélküli felsőt venni .mit ajánlotok?? [link]

2012. júl. 21. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
ha toppot nem akarsz, akkor rövidujjú pólót (hosszú ujjú már egy picit sután mutat ilyen rövid szoknyánál, bár nem arra gondolok, ha az esti hűvös miatt fel akarsz venni egy kis kardigánt) Ami a színt illeti; mindenképpen egyszínű felsőt, hisz a szoknya mintás. aránylag sok szín illik hozzá, elsősorban a fehér, de egy halványabb barack, stb... is jól mutathat mellette. Próbáld ki mellé, sztem sok szín illik hozzá. Ami pedig a póló fazonját illeti, talán a testhezálló, szal az ilyen full egyszerű néz ki a legjobban.
2012. júl. 21. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Ehhez nagyon szépen tényleg csak az egyszínű felsők illenek.

Pl. jól mutatna egy óvatos rózsaszín, fehér vagy akár halvány zöld és barna, de egy krémszínű felsőt is el tudok hozzá szépen képzelni. :)

Csak ügyesen!

2012. júl. 21. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezekhez a virágmintásakhoz én csak fekete vagy fehér ujjatlant tudok elképzelni(:
2012. júl. 22. 06:21
 4/4 A kérdező kommentje:
okéé köszi a válaszokat.van itthon egy ilyen színű felsőm sztem majd ezt veszem fel hozzá.ti mit gondoltok?? [link]
2012. júl. 22. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!