Én mindig más milyet. Igazából azt hordom, ami megtetszik. Van rockosabb cuccom, van elegánsabb cuccom, van lazább, deszkásabb jellegű cuccom. Sosem értettem, hogy miért kell valakit valahova besorolni.
Amúgy a márkát se nézem, igazából ami megtetszik, azt veszem, lehet az Zara vagy kínaiáruház.
2012. júl. 18. 13:41
2/12 anonim válasza:
nekem Nancy Spungen (R.I.P.) stílusa nagyon bejön.
Én deszkás stílusban öltözöm, Deszkás cipő, csőnadrág, és valami egyszerű póló vagy színes ing. Igazából csak cipőnél nézem a márkát mert a DC,VANS,EMERICA,ÉS,ETNIES stb. szerintem nagyon jó cipőket csinál de a többinél nem nagyon nézem a márkát. Nadrágnál nekem oly mindegy h milyen márka csak álljon jól, pólónál se izgat nagyon a márka, ami tetszik azt veszem. Van pólón Bershka-ból de turiból is szóval...
2012. júl. 18. 14:41
6/12 anonim válasza:
Ja és kiegészítőnek karkötőt hordok. Előző voltam.
2012. júl. 18. 14:42
7/12 anonim válasza:
Én eléggé a végletek embere vagyok, az alap színem a fekete, az mindig sok van rajtam. Fekete szaggatott csőnadrág, fekete felsők. Szóval úgy nézek ki, mint egy rocker. Emellett viszont imádom a Hello Kitty-s, az angol és amerikai zászlós, az Emily The Strange-s és a leopárdmintás cuccokat. Meg mindent, ami csillog vagy rózsaszín. Legjobb, ha csillogó rózsaszín:D
Az olyan ruhákat szeretem, amiben van valami különleges, és kicsit elüt az átlagtól, sajnos ilyeneket egyre ritkábban lehet kapni, mindenhol ezeket a tucat cuccokat árulják.
Stílusom inkább kényelmes: farmer, tornacsuka vagy edzőcipő és valami felső.
Pl. Magassarkút egyáltalán nem hordok, van két balettcipőm, ha valami ünnepibb alkalomra kell.
Kiegészítő: kendőt szoktam rakni a fejemre, vagy a csuklómra kötöm, nyakláncom is van 1-2... Ilyesmi a kedvencem: [link]
2012. júl. 18. 16:12
9/12 anonim válasza:
Nincs stílus amihez úgy igazán sorolnám magam. Van amikor egy farmer, egyszerű póló és sportcipő, van amikor elegánsabban, bár nagyon szeretem kombinálni a színeket, ami néha elég merészre sikerül de nagyon tetszik, pl. pink és zöld, lila és sárga vagy hasonló feltűnőbb világos színek, de próbálom azért nem átlépni a jóízlés határát. Magassarkút nem hordok, de nagyon szeretem a szandálokat, és sarukat. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!