Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aria Montgomery stílus iskolába?

Bratilla kérdése:

Aria Montgomery stílus iskolába?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Van egyy sorozat, a címe: Pretty Little Liars. Az egyik szereplőjének az öltözködése nekem nagyon tetszik, vagány és egyedi. Csak nem tudom, hogy egy szigorú gimnáziumban milyen néven vennék, ha egy 16 éves lány így jelenne meg. :) A különbség még, hogy én elég magas vagyok, így általában minden elég feltűnő, amit felveszek, nem akarom, hogy nagyon megbámuljanak, vagy a tanárok kiboruljanak. :D Tudnátok tanácsot adni? :)

Itt egy link, ahol megnézhetitek, miről beszélek:

[link]

2012. júl. 21. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
felveheted, engem is folyton leszóltak a tanárok, de leszartam mit mondtak.
2012. júl. 21. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Értelek, köszi :D

De ezt vajon leszólnák? Nem tudom eldönteni, hogy illetlen lenne-e a suliba.

2012. júl. 21. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon félsz a leszólástól, akkor a csipkés, mintás harisnyák helyett vegyél fel egyszínűt, és a magassarkúk helyett lapos talpút. :)
2012. júl. 21. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, hogy beszólnának ezért. ezek normális, nem ribanos ruhák.
2012. júl. 21. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D A harisnyás tanácsot megfogadom, cipőből meg amúgy is csak lapos talpúakat hordok, mert így is elég magas vagyok :)
2012. júl. 21. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!