Hol, milyen boltokban szoktatok vásárolni?
Azért kérdezem, mert sajnos nagyon sokszor úgy érzem, hogy nincs mit felvegyek. Ha valahova megyek, akkor általában kiveszek egy gatyát és egy pólót a szekrényből, azt veszem fel. Amikor megyek az utcán, akkor mindig látom, hogy mások milyen jól néznek ki. Az osztálytársaim is változatosan öltözködnek, és én olyan unalmasnak érzem magamat mellettük. Ti miket szoktatok vásárolni? Mennyi ruhátok van? Tudnátok valami tippeket adni, hogy változatosan öltözködjek?
16/L
amire van pénzem. h&m, zara, orsay, reserved, háda turkáló, ezekben szoktam vásárolni. tippek. milyen stílusban szeretnél öltözködni? szerintem az alapdarab a csőfarmer. ehhez jöhetnek az alapszínű felsők. mostanában divatosak a blézerek. a virágminták úgyszintén. tehát hordj némi mintás cuccot, de ne vidd túlzásba (leopárdmintát nem ajánlom :D), pl virágmintás, pöttyös, esetleg kárómintás vavy pepita. de ne passzold össze ezeket egymáshoz, mert az nagyon gáz.
nézz körül a h&m.com-on, vagy a polyvore-on, ott sok tipp van.
cipőnek: alap egy fekete magassarkú. ezt ajánlom, nekem is ilyenem van :D és egyébként krva kényelmes:
gondolom van balerinád. legyen egy egyszerű, plusz egy olyan, aminek masni van az orrán. a mintásak azért nem olyan jók, mert nem tudod legtöbbször mihez felvenni őket. természetesen ezek is alapszínben, leginkább feketében. de ha olyan ruháid vannak, akkor lehet barna, fehér, szürke, na meg egy színesebb.
egyszerű:
masnis:
táskád tuti van, alap: nagy fekete. mosntanság barna. és akkor ott vannak a kis kézitáskák is. nagyjából ennyi :D
H&M, Stradivarius, Zara, Pull&Bear, New Yorker, Deichmann
Annyira nincs sok ruhám, van, amiből nincs is elég pl rövidnadrág és szoknya. Egyszerűen nem találok olyant, ami jól áll és sokmindenhez jó. Akárhányszor bemegyek egy boltba, hogy na ma veszek egy sortot, mindig felsővel jövök ki, szóval felsőből rengeteg van, alig fér a szekrénybe. Nyári cipőm sok van kb. 20 pár, téli jóval kevesebb.
Nézd meg ezt a blogot, innen elég sok ötletet szerezhetsz, minden nap van új szett : [link]
Én a c&a-ba szoktam, vagy a cosmos city-ben.A cosmos-ban minden nagyon olcsó, viszont jók is vannak benne!
Amúgy ahogy mesélted, én is úgy vagyok vele.Én pólómániás vagyok, már van vagy 40.Nadrágokat nem nagyon szeretek vásárolni, mert elég dagi vagyok.Ne gondolj olyan nagyon dagadékra, a hasamon, meg a combomon van egy kis súlyfölösleg:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!