Milyen boltokban tudok lázmérőt vásárolni?
Ha hagyományosat vennél, próbáld ki a patikában, ne járj úgy, mint én: Vettem lázmérőt, hagyományos formájú, alul higany, a csőben kék alkohol, á: 1090 Ft. Otthon mértem, 37,2. Másnap mérni akartam, nem tudtam leverni, blokkra kicserélték. Nem próbáltam ki, ismét úgy jártam. Elővettem a tartalékot, mértem, a cserét későbbre halasztottam. Eltelt 4 hónap, a blokk eltűnt, tegnap mégis kicserélték, mert már több panasz érkezett. Most digitálist ajánlottak, próba után elhoztam.
A hagyományosokkal semmi baj sem volt, hacsak valaki figyelmetlenségből el nem törte. Csak az ostoba eu szórakozik, számoljátok ki, mennyi pénzt költöttünk emiatt fölöslegesen; mennyit az egészségügy, és mennyit a beteg emberek?
Gyógyulást mindenkinek !!
- gyógyszertárban
- orvosi műszer boltban (ezt ajánlanám)
- néha lehet kapni Rossmann, DM üzletekben
A régi fajta higanyos lázmérőket már nem lehet forgalmazni (EU rendelet, higanytartalom miatt), tehát már csak elektronikusat kapsz.
7:47 12:33-nak : megköszönném, ha tájékoztatnál a rendelet hatálybalépése időpontjáról; én az elmúlt év . . . . hónapjában vásároltam Várpalotán azt, ami meghibásodott, s aminek a cseredarabja is ugyanolyan hibát mutatott. Ez hagyományos formájú, alul higany, a csőben kék alkohol(?).
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!