Piros Converse cipőt szertnék venni. Nem gond ha egy fiú vesz piros converse cipőt?
miért lenne gond?!
vegyél olyat ami neked tetszik.
Gondnak semmi kép sem gond:)
De ha arra gondolsz, hogy ciki-e, szerintem egyáltalán nem az, sőt! A Converse amugy is jó márka, de az biztos, hogy senki se fog kiröhögni, hogy piros cipőt hordasz fiú létedre. Hidd el én láttam már fiún a rózsaszintől elkezdve virágosat, lilát.....ugyhogy nyugi:)
köszi a válaszokat :)
megnyugtattatok :)
szerintem gáz.
lányos szín a piros.
melyik kisfiúnak van piros szobája? ennyi erővel..
Csak mert manapság minden diszkós fehér Converse-t hord?
Szerintem nem ciki, cikibb lenne, ha fehéret vennél, ami manapság tucat (sajnos maga a Converse is az, nem úgy, mint amikor még én vettem, jó pár évvel ezelőtt), meg a piros annyira nagyon még nem lányos. Ennyi erővel piros pólót se hordjon egy férfi, apukám is szokott, mégsem lányos...
Ennyi erővel piros kocsit se vezessen férfi, sőt úgy egyáltalán szüntessük be a piros színt! :DDD
A piros converse jó, csak valóban ma már mindenkin converse meg vans van ...
köszi a válaszokat, megnyugtattatok am gondoltam hogy anyira nagy gond nem lehet.
én nem azért szeretnék venni mert hogy mindenkinek ilyen van hanem mert nekem ez tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!