Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Piros Converse cipőt szertnék...

Piros Converse cipőt szertnék venni. Nem gond ha egy fiú vesz piros converse cipőt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 23:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%

miért lenne gond?!

vegyél olyat ami neked tetszik.

2009. júl. 14. 23:22
 2/16 anonim válasza:
68%

Gondnak semmi kép sem gond:)

De ha arra gondolsz, hogy ciki-e, szerintem egyáltalán nem az, sőt! A Converse amugy is jó márka, de az biztos, hogy senki se fog kiröhögni, hogy piros cipőt hordasz fiú létedre. Hidd el én láttam már fiún a rózsaszintől elkezdve virágosat, lilát.....ugyhogy nyugi:)

2009. júl. 14. 23:23
 3/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

megnyugtattatok :)

2009. júl. 14. 23:31
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Más simán vesz rózsaszínt is meg mindenfélét. Nincs ebben semmi különös. A piros különben sem lányos szín.
2009. júl. 14. 23:44
 5/16 anonim ***** válasza:
23%

szerintem gáz.

lányos szín a piros.

melyik kisfiúnak van piros szobája? ennyi erővel..

2009. júl. 15. 08:39
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
szerintem okés, nem hiszem h kiröhögnének miatta, de ha már convers, nekem személyszerint a fehér convers egy pasin jobban tetszik
2009. júl. 15. 09:03
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

Csak mert manapság minden diszkós fehér Converse-t hord?

Szerintem nem ciki, cikibb lenne, ha fehéret vennél, ami manapság tucat (sajnos maga a Converse is az, nem úgy, mint amikor még én vettem, jó pár évvel ezelőtt), meg a piros annyira nagyon még nem lányos. Ennyi erővel piros pólót se hordjon egy férfi, apukám is szokott, mégsem lányos...

2009. júl. 15. 09:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel piros kocsit se vezessen férfi, sőt úgy egyáltalán szüntessük be a piros színt! :DDD

A piros converse jó, csak valóban ma már mindenkin converse meg vans van ...

2009. júl. 15. 10:04
 9/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, megnyugtattatok am gondoltam hogy anyira nagy gond nem lehet.

én nem azért szeretnék venni mert hogy mindenkinek ilyen van hanem mert nekem ez tetszik

2009. júl. 15. 13:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
"melyik kisfiúnak van piros szobája?".akkor uncsim nem fiú ? a verdák a kedvence és piros a szobája tele kocsikkal szerintem unisex szín de ez csak az én szerény véleményem:)
2009. júl. 15. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!