Van olyan kilós Háda (vagy más kilós) turi, ahol elegánsabb, harmincasoknak való ruhákat is árulnak, kis méretben?
Figyelt kérdés
Van sok fiatalos, meg van sok nem elegáns és van sok nagy méretű. Nekem való elég kevés van. A Thököly útiban jártam.2012. júl. 20. 21:37
1/4 anonim válasza:
A Nagy Lajos király útja 157-ben. Rengeteg cucc van, és nagyon jókat ki lehet fogni.
Ami a Nagyvárad térnél van az Üllői úton az is nagyon jó, ott sok csini blúz és felső van, és rengeteg szoknya.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem őket.
Az Üllőin már voltam régebben, csak akkor nem ilyen ruhákat kerestem, de úgy emlékszem jól bevásároltam. Megnézem a másikat is. :)
2012. júl. 21. 01:09
3/4 anonim válasza:
Miért, a fiatalos nem Neked való?! Harmincas éveidben??
Mindenesetre a Duna Plázában lévő Hádában vannak szép, elegáns darabok (igaz, ez nem kilós).
4/4 A kérdező kommentje:
Fiatalos ruhával tele van a szekrényem, abból nem kell több! :) Kicsit komolyabb ruhákat is szeretnék, mert úgy nézek ki mint egy 20 éves. Ami nem baj, csak bizonyos helyzetekben így nem vesznek elég komolyan. Köszönöm a válaszod! :)
2012. aug. 1. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!