Milyen cuccok vannak a Hádában?
Ma megyek először oda, csak úgy kíváncsiságból kérdezem, hogy mire számítsak:)
Mennyire jó minőségűek a cuccok? (mondjuk van-e olyan, hogy van rajta folt, vagy valami kis szakadás, illetve hosszú távon jól bírják?)
Sokszínű a kínálat?
Érdemes ott vásárolni?
Én már többször vásároltam ott, elég időigényes, mivel minden ruhát át kell nézni, pont a foltok, szakadások elkerülése miatt. Nekem sikerült több márkás ruhát is találni, de olyat is, ami teljesen no-name. Darabáras Hádában nem éri meg annyira vásárolni, de kg-os árazásúnál igen.
Pozitívum, hogy azok a ruhák, amiket ott vettem, mosás után nem csavarodnak meg a varrás mentén, hisz ezek már többször voltak mosva.
én évek óta onnan öltözködök, és teljesen meg vagyok elégedve a kínálattal. én a darabárasba is elég sok dolgot veszek. sokan mondják, hogy az drága, de ők nem tudom, hogy hol vesznek meg pl egy vadonat új levis farmert 3ezerért, vagy marks&spencer inget 1500ért....
a kilós is jó szerintem, ott én általában pólókat, felsőket veszek, a darabosban meg nadrágokat, alkalmi ruhákat.
minőséggel nekem nincs bajom, szerintem nincs nagy különbség a plázában kapható cuccok és a háda kínálata között. a kína boltokat pedig klasszisokkal felülmúlja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!