Anyu megengedi, akkor vegyek vagy ne?
Szia!Hány éves vagy? Szerintem is elfér egy ízléses magassarkú , hacsak nem vagy 13 éves, mert szerintem akkor még korai. De ha megmondod hány éves vagy szívesen segítek!
22/N
Attól függ, hány éves vagy és mekkora a cipő sarka.
Önmagában egy cipőtől nem lesz k.urva, ahhoz más is kell.
Mondjuk 12-13 évesen ne álmodozz 10 centis magassarkúról, mondjuk csak 4 centisről.
Előző:
Mi az, hogy 14 évesen fél a magassarkúktól? Ja, hogy manapság már ez is baj? Inkább "féljen" tőlük, minthogy olyan vagány, "nem félős" nagylány legyen, mint sok más 14 éves csaj, aki már nemhogy a nőiesség jelképeitől (magassarkú, smink), de a f@sztól se fél, sőt...
Megtapsollak.
szerintem is belefér ennyi idősen egy magassarkú, de maradj az ízléses, visszafogott kategóriában. :) válassz olyan cipőt, ami tartja a bokádat (szerintem a csatos cipőkben könnyebb menni) és a sarka nem túl magas.
ilyesmikre gondolok:
de a telitalpúak között is vannak csinos darabok :)
én is ennyi idősen vettem az első magassarkúm, bár visszagondolva nem volt túl jó döntés (11 centis volt a sarka, alig hordtam) :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!