Hogy tetszik ez a két nadrág? Divat most?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszettek, úgyis van pár régi rossz farmerem talán megcsinálom :)
2012. júl. 20. 16:25
2/8 anonim válasza:
Öööö fujj. Talán képen még kinéz valahogy, de hidd el, élőben fel nem vennéd. Fujj. Fujj.
3/8 anonim válasza:
Manapság olyan, hogy divat???
Szerintem a divat kiment a divatból...
Szerintem, ha fiatal fiuk szűk nadrágot vehetnek fel te is felveheted ezt!!!
4/8 anonim válasza:
Szerintem jól néznek ki, az elsőhöz hasonló van nekem is. :)
Magyarország - főleg vidéken- még nincs az ilyesmire felkészülve bár szerintem semmi durva nincsen benne. Ha tetszik és mered vállalni, akkor viseld. :)
5/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,nagyon kihívó.
6/8 anonim válasza:
"Szerintem jól néznek ki, az elsőhöz hasonló van nekem is. :)
Magyarország - főleg vidéken- még nincs az ilyesmire felkészülve bár szerintem semmi durva nincsen benne. Ha tetszik és mered vállalni, akkor viseld. :)"
Mi az hogy főleg vidéken? ez azért taplóság, bocsi!
amúgy rondák szerintem....
7/8 anonim válasza:
Utolsó:Nincs benne semmi taplóság, csupán a keserű tapasztalat... Vidéki vagyok én is, elég sokat mászkálunk az országon belül, és nagyon sok helyen 'megbámulnak' az öltözködésem miatt, legyen ez egy galaxy mintás nadrág, vagy egy aszimmetrikus szoknya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!