Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! őszintén mi a jobb, ha...

Fiúk! őszintén mi a jobb, ha egy lány anorexiásan vékony, vagy túlsúlyos? - és nincs középút!

Figyelt kérdés
tudom, hogy ez a kérdés nem nagyon ebbe a kategóriába tartozik, de lécci válaszoljatok.
2009. júl. 14. 17:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
nem a cukorbetegség miatt hízol el, hanem az elhízástól leszel cukorbeteg
2009. júl. 14. 20:02
 12/27 anonim ***** válasza:
47%
nemigaz, mert aki nemtudja h cukorbeteg, nem kezelteti magát, az elhízhat.
2009. júl. 14. 20:07
 13/27 anonim ***** válasza:
76%

19.00-val egyetértek, de nem ez a lényeg.

Van az a tévhit aki vékony az már anorexiás vagy bulímiás. Megnyugtatlak, nem azok, egyszerűen genetika. Hozom magamat példának: 170cm-hez vagyok 50kg. Nincs semmi betegségem. Annyi az egész, hogy vékony vagyok, ezt örököltem, és ehetek bármit, az évi 1-2 kg-nál több nem jön rám :)

És őszintén, nekem ez tökéletesen megfelel.

2009. júl. 14. 20:23
 14/27 anonim ***** válasza:
74%

Én csaj vagyok. Régen nagyon nagyon vékony voltam (csontjaim eléggé látszódtak) viszont híztam 12 kilót 1 év alatt, és most már formás vagyok, talán nagyon is. Olyan kis husis vagyok, a fenekemet egyenesen imádják a pasik (nézni természetesen :D).

Viszont van egy ismerősöm aki csont vékony, neki jobban kilátszódnak a csontjai mint nekem régebben, és a pasik valahogy ragadnak rá. Olyan önbizalma van a csajnak hogy az hihetetlen és fogalmam sincs hogy mit esznek rajta a pasik :D Mert a személyisége sem a legjobb .........

2009. júl. 14. 20:51
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

19.00-nak igaza van!

És tényleg rosszul tetted fel a kérdést!Legközelebb szimplán úgy írd ki, hogy egy vékony vagy egy kövér nő a jobb?

Én a normál kategóriába tartozom(nem vagyok egy nádszál, de nem is vagyok egy elefánt), de ha férfi lennék ezerszer inkább az anorexiás vékony lányt választanám.

Az írásodból itélve (lécci) még biztos fiatal vagy, és szerintem (tisztelet a kivételnek) igenis csúnya , ha valaki fiatal létére elhízott.Egy három gyerekes Anya, a három szülés után még jó hogy felszed magára valamennyit, de kérlek, Te????!!!! Gondolkodj el ezen, és nem járj annyit a Mekibe.

2009. júl. 14. 21:03
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

19.00 vagyok

19.15 Miért? Nem nagyon értelek.Leírtam a véleményem, ami minden bizonnyal az igazság, bármennyire is fáj.Ok, durván fejeztem ki magam, csak felhúznak az ilyen kérdések. Látom,leszavaztak sokan, de én akkor is leírom a véleményem.

2009. júl. 14. 21:25
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
lol!!!! Szerintem ezt a kérdést inkább az nismereti kérdésekhez írd.Oda való.Ha nem tetszel magadnak, próbálj megváltozni.Kezdj el sportolni,táncolni vagy ilyesmi.
2009. júl. 14. 21:26
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
Számomra egyértelműen inkább a túl vékony.
2009. júl. 15. 10:06
 19/27 anonim ***** válasza:
75%

L/18

hát azért most a túlsúlyosnak is van több fajtája én pl 83 kg vagyok, viszont arányosan(anyum szerint a csontom nehéz) a pasik ugyanúgy megfordulnak utánam, volt már nem egy barátom...szerintem a túlsúlyos lányok között is vannak szépek alkatra is...aki arányosan nagy(fenék,comb,mell stb) ő igenis szép, főleg ha ad magára és nem az látszik rajta hogy jajj istene én miért nem vagyok vkony?...nem mindenki akar vékony lenni... nem mondom én is örülnék neki ha fgynék valamennyit de nem úgy hogy nem eszek, vagy hnytatom magam...NEM.. akkor inkább maradok ilyen..

2009. júl. 15. 11:35
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

aki nemtudja h cukorbeteg és nem kezelteti magát az nagyon lefogy, nem hízik!!!

én így voltam vele, de ez így van:)

2009. júl. 15. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!