Van egy pólóm. Azt hiszem 3XL. Kérek pár tippet, hogy hogy csinálhatok belőle ruhát vagy kissebb blúzt, vagy szoknyát. Akármit? (több lent)
2012. júl. 20. 15:11
11/13 A kérdező kommentje:
Lemértem kb. milyen legyen, megrajzoltam, kivágtam. Mindkét oldalt bevágtam egy 5cm és ezt úgy végig összekötöttem. Fent, a melleknél összevarrtam és gumit húztam bele, hogy ne csússzon le. És kész. :) Este fél 9-től reggel 4-5-ig csináltam, igaz szünetekkel. :) A nyakam fáj és az egész hátam. Mivel nincs varrógépem, minden kézzel csináltam. :) De megérte.
2012. júl. 27. 14:37
12/13 anonim válasza:
Gratulálok!Ügyes vagy :D
Bár nekem lenne ennyi kézügyességem,és tényleg megérte! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Nekem sincs, de ez most valahogy jól sikerült. Régebben mindig elszámoltam magam és nem jól vágtam ki. És így nem jól sikerült. (: Örülök, hogy nektek tetszik. :)
2012. júl. 27. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!