Kaptam egy ilyen tally weijl szoknyát. (kép) Milyen felső illik hozzá?
Figyelt kérdés
Kicsit nejlonos az anyaga. Mint a fürdőruháknak, műszálas.
Már próbáltam tally-s egyszerű pamut toppal, de nem az igaz. Esetlen milyen színnel és anyaggal, fazonnal próbálkozzak?
Előre is köszi a válaszokat! :-)
2012. júl. 17. 20:06
1/11 anonim válasza:
én csak alkalmakra venném fel:)
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De milyen felsővel vegyem fel? Inggel nem mutat jól :(
2012. júl. 17. 20:22
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
én egy fekete szedett vállú blúzzal venném fel.. tudod, amilyet most minden boltban olcsón meg lehet venni :D
5/11 A kérdező kommentje:
Az a fehér blúz szerintem jól nézne ki vele. Az eszembe sem jutott, hogy a H&M-ben is vannak tök jó egyszerű felsők! Szétnézek ott is! :)
Köszi csajok! :)
2012. júl. 17. 20:45
6/11 anonim válasza:
Én ezt egy hasonlóan fényes anyagú fekete divatfűzővel venném fel.
7/11 anonim válasza:
esetleg csőtop vagy egy bővebb elegáns póló és azt beletűröd...képet nem találtam de remélem érted..
8/11 anonim válasza:
esetleg egy alapszínű felső fekete&fehér és egy színes blézer
9/11 anonim válasza:
Én egy bővebb rövid ujjú felsőt vennék hozzá és azt betűrném.
kb ilyet,csak színben elegánsabbat(sötétkék,sötétlila,olajzöld),mivel a szoknya anyaga is elegánsabb.
10/11 anonim válasza:
Sima fehér ujjatlan tunika, betűrve a szoknyába, egy fekete virágot tűzöl a tunikába így a mell fölé, egy csini ezüstszínű nyaklánc és tök csini :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!