Ciki, hogy Hannah Montana inspirál? 16/L
Régebben nagyon szerettem a Hannah Montanat, mindig megnéztem a részeket, és már akkor is imádtam Miley stílusát, pontosabban inkább azokat a szetteket irigyeltem, amiket átlagos lányként viselt, nem Hannahként.
És most újra elkezdtem elölről nézni a sorozatot, és most is nagyon tetszenek a szettjei meg a frizurái, szerintetek ciki lenne, ha lekoppintanám?
16/L
Sztem nem para annyira, tényleg jó cuccokat aggattak rá a stylistok néha. Lehet ötletet meríteni akárhonnan amúgy, kinek mi köze hozzá? Bocs, de az elmúlt 80 év divatjában szerintem egyetlen ember nem volt, aki sehonnan nem merített volna ötletet, vagy nem lett volna már olyan előzőleg. :D
Ciki az lenne, ha HM feliratos meg képes pulcsiban lennél, nem ez. Max. nem kell reklámozni, hogy honnan az ötlet. :D
Megjegyzem 22 éves vagyok, és szeretem úgy hordani a hajam, mint a sorozat végén a kiscsaj. Na és akkor? Most aztán ultragáz vagyok...? Szerintem meg inkább az az, aki ilyenek alapján gáznak titulál bárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!