Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz fiúknak a...

Szerintetek gáz fiúknak a tapadós futónadrág?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 15:25
 1/10 Pro4MancE válasza:
Ha futol akkor nem ha abba jársz suliba akkor már igen
2012. júl. 19. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
futásnál nem c:)
2012. júl. 19. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
futásnál nem
2012. júl. 19. 20:30
 4/10 A kérdező kommentje:
természetesen futásra gondoltam. köszi!
2012. júl. 19. 21:54
 5/10 A kérdező kommentje:
azért tettem fel a kérdést, mert ha futás előtt átmegyek a fél lakótelepen, vagy ha futok olyan hülyén néznek rám, megbámulnak
2012. júl. 19. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL FUTOL.... :||||
2012. júl. 19. 23:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Erdekes,hogy 1fiunak mi mindenre kell figyelni ha 1 kicsit testhez allo ruhat vesz fel! Mindent meg kell magyarazni ezt ezert azt azert, ne hogy langyinak nezze a sok primitiv barom! Tudod kedves kerdezo veled is az a baj, hogy te is felteszel 1 kerdest,es miutan megkapod a szamodra kielegito valaszokat megnyukszol,es maskeppen mesz legkozelebb futni! Ahhelyet,high magasrol tennel masokra! Szerinted a csajok filoznak rajta,hogy ki hogyan nez rajuk,mondjuk ha felvesznek 1 zakot amirol tudjuk,hogy ff viselet? Nem meet van noibe is! Futonadrag pedig van ff-be is! Nem kell agyalni azon,hogy mit veszel fel es ki mit szol azt veszel fel ami kenyelmes es jo!
2013. ápr. 3. 12:51
 8/10 A kérdező kommentje:

utolsó: teljesen igazad van sztem is gáz ahogyan gondolkoznak az emberek, de szó nélkül mégse mehetek el mellette. én már hallottam nőtől is olyan dolgokra h "bu.zis" amiről én férfi létemre sose gondoltam volna. de amúgy a csajok jóval érettebbek ebben a témában, csak köztük is van aki átvette ezt a viselkedést.

öltözködés szempontból a nők sztem sokkal jobb helyzetben vannak: pl amit írtál zakó, de akár nadrág, tornacipő.. ezek mind férfi viseletek de annyi nő hordja h általános lett. ehhez képest egy férfi felvesz egy szokásosnál szűkebb nadrágot v vmi az már b.zis.

de amúgy igazad van, hordom én is, mert sokkal kényelmesebb abban futni.

2013. ápr. 7. 01:02
 9/10 anonim válasza:
Sportokhoz néha elengedhetetlen az amit aközvéleménx elitél.Rajtam is volt tapadós nadrág(nem futópl.bicajos,síaláöltözö)de bárki bármit mindhat szerintem kényelmesek és szó szerint jóérzés.
2014. jún. 30. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pont hogy vagány és praktikus viselet egy ilyen futószerkó. :) Nekem is van, és hordom is, nagyon szeretem mert kényelmes, nem izzadok úgy bele. Meg jól is néz ki. :) Hordom futáshoz, bicajozáshoz, görkorizáshoz is. Nekem bevált, és tojok a közvéleményre, hogy esetleg valakinek nem tetszik. Lényeg, hogy én jól érzem magam benne. Amúgy ennyi erővel lehetne gáz a bicajhoz használt sisak is. Vagy a görkörihoz használatos térd-, könyök-, és csuklóvédő, vagy a kesztyű is. Ezeket is felveszem, mert inkább a kesztyűt radírozzam az úton, mint a bőrömet. Az lenne a gáz, ha egy esés miatt a kórházban feküdnék, mert nem volt rajtam védőcucc.
2014. jún. 30. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!