Melyiket válasszam? Nem tudok dönteni.
árban kb. ugyanannyiban jönne ki mindkettő, a felsőt rendelném webshopból, a másik Bershkás.
ÉS a felső az nem REPLIKA, NEM LOUIS VUITTON, nincsen ráírva, és nem is azon a néven árulják. Amúgy NinaFashionről rendelném.
azt hagyjuk hogy hasonlít rá, stb... igen tudom de nem erre vagyok kíváncsi. Köszönöm! :)
Én az alsót választanám, tetszik a színe, a formája. A kockás úgy néz ki, mintha Louis Vuitton hamisítvány lenne, és nekem túl plázacicás. A korallszínű táska viszont egy szép, finom darab.
16/L
Köszi! a felső kockáiban nincs benne a Louis Vuitton Paris felirat, ami az eredetin, van vállpántja, ami az eredetin nincsen, és a mérete is más. :)
Azt hiszem az lesz, ahhoz az összes ruhám illik, míg a másikhoz, ami gyönyörű táska, csak a ruháim kb. egy harmada :c
Krokodilmintás amúgy, ezért is félek megvenni, ugyanis nem szeretem az állatbőr mintákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!