Mit csináljak a régi tornadresszeimmel?
Elkezdtük kitakarítani a padlást meg kirámolni, mert apám két szobát meg egy fürdőt szeretne csinálni oda, hogy elég helyünk legyen. Most délelőtt anyámmal elkezdtünk rámolni, és megtaláltam a régi dresszeimet. Rengeteg van közel 30 darab. Mivel régen szertornáztam így elég sok volt nekem. Azokból még van olyan hat darab ami simán rám jönne, azokból egy hosszú ujjú feketét fel is próbáltam ami teljesen rám jön, és kényelmes is. Régen lehet azért nem hordtam mert még nagy volt rám vagy utáltam, de azt mindenképp megtartanám. A kicsiket el ajándékozom a volt edzőmnek, neki úgy is jól jönne szerintem. Anyám mondta hogy amik még jók azokat ne adjam senkinek inkább használjam fel őket. Gondoltam hogy az egyik kék rövid ujjú dresszemből csinálok egy kétrészest fürdőruhának, hogy egyedi legyen, de arra gondoltam hogy a maradék 2 hosszú és 2 rövid ujjú kék-piros és rózsaszín dresszemből csinálnék valami olyan ruhát amit hordhatnék akár itthon akár utcán. A tervem az hogy a felsőrészét meghagyom úgy ahogy van és hozzá varrok egy térdig érő szoknyát, vagy valami hasonlót. Kidobni sem akarom őket. A feketét is csak azért tartom meg mert sosem lehet tudni mikor kellhet sportolásra, és akkor azért jó ha van egy kéznél.
Ötlet?
Szerintem te abból hétköznapi ruhát nem fogsz csinálni, mivel sportolásra van tervezve még az anyaga is.
Amit meg akarsz tartani mindenképp tartsd meg, meg még egyet esetleg ha eljársz kocogni akkor legyen rajtad mert jobb úgy kocogni télen nyáron, télen azért mert jó alá öltözetnek nyáron meg nem dörzsöli a melledet a pamut felső és ez egy bizonyos mértékben le is szorítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!