Divat most megint a trapéz farmer?
Figyelt kérdés
Mintha azt láttam volna egy újságban, de am nem hordja senki.
Nekem viszont még vannak trapézfarmerjaim, abból az időből, mikor nagy divat volt, és teljesen jók, gáz ha hordom őket?
#trapézfarmer
2012. júl. 18. 11:15
1/6 anonim válasza:
Én nem láttam divatlapokban, hogy ez visszajött volna,de ha neked tetszenek, akkor bátran hordjad!!
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet vmi régi újságot találtam a régi farmerek között :))))
2012. júl. 18. 11:24
3/6 anonim válasza:
Hordd azt, amiben jól érzed magad! Amúgy az itthoni divat 2-3 évvel le van maradva a nyugati országokhoz képest, szóval... sajnos itthon megállt a trendiség a letolt gatyánál, a cicanadrágnál és az amerikai zászlós dolgoknál.
4/6 anonim válasza:
Én nemtudok róla,de ha tetszik hord:)
5/6 anonim válasza:
A második írja jól, divatnak divat, csak csöppnyi országunk enyhén le van maradva. Külföldön sokan hordanak trapézt. Nálunk kb. 2 év múlva fog bejönni.
6/6 anonim válasza:
igen, tavalyi év vége felé már bejött újra a divatba, csak sajnos itthon körberöhögnének ha trapéznadrágban mennék ki az utcára :(
de nyaraláson tuti felveszem, szerintem sikkes és elegáns, főleg egy lenge teveszínű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!