Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mostanában nagyon divat lett...

Hugi.0520 kérdése:

Mostanában nagyon divat lett a bajszos cuccok viselése. Nógrád megyében merre lehet kapni ilyesmi holmikat? A válaszokat előre köszönöm. :DD

Figyelt kérdés

2012. júl. 17. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Kép vagy valami? Én nem láttam még semmi bajszosat az utcákon, szóval azt is kétlem, hogy divat, ha meg az, akkor mindenhol lehet kapni :o
2012. júl. 17. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Már egyáltalán nem divat..Mindenki ezt hordja, legalább legyen már egy kis egyéniséged!
2012. júl. 17. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:

[link] itt egy kép.

Amúgy egy időre kiment a divatból, de nem rég visszajött. Az meg, hogy mindenki ilyet hord, nem nagyon érdekel. Nekem tetszenek:)

2012. júl. 18. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Most tényleg nagy divatja van!!! :)

Én igazából az ékszerekért vagyok oda :) De azokat sem készen veszem, hanem magamnak készítem el.

Nem tudom, hogy ismered-e a zsugorka nevű izét :) Tök egyszerű (olyan, mint egy sima papír),megrajzolsz rá valamit, aztán körbevágod és kisütöd :) és ha jól megsült, akkor olyan tapintása lesz, mint a műanyagnak, és fényes lesz :)

Na és én így csináltam egy bajszos gyűrűt. Simán megrajzoltam, kiszíneztem, kisütöttem. Aztán drótból hajlítottam egy gyűrűt és ráragasztottam :)

Amúgy, ha bögrét akarsz vagy pulcsit, akkor menj be egy dekor boltba és ott majd segítenek :)

Adnak kerámia, vagy textilfilcet és magadnak is megcsinálhatsz bármit :)

2012. júl. 22. 23:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, szerintem utánna nézek ennek a cuccnak, meg akkor valami dekor boltba is bekukkantok. :) Köszönöm a választ. :D
2012. júl. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!