Mostanában nagyon divat lett a bajszos cuccok viselése. Nógrád megyében merre lehet kapni ilyesmi holmikat? A válaszokat előre köszönöm. :DD
[link] itt egy kép.
Amúgy egy időre kiment a divatból, de nem rég visszajött. Az meg, hogy mindenki ilyet hord, nem nagyon érdekel. Nekem tetszenek:)
Most tényleg nagy divatja van!!! :)
Én igazából az ékszerekért vagyok oda :) De azokat sem készen veszem, hanem magamnak készítem el.
Nem tudom, hogy ismered-e a zsugorka nevű izét :) Tök egyszerű (olyan, mint egy sima papír),megrajzolsz rá valamit, aztán körbevágod és kisütöd :) és ha jól megsült, akkor olyan tapintása lesz, mint a műanyagnak, és fényes lesz :)
Na és én így csináltam egy bajszos gyűrűt. Simán megrajzoltam, kiszíneztem, kisütöttem. Aztán drótból hajlítottam egy gyűrűt és ráragasztottam :)
Amúgy, ha bögrét akarsz vagy pulcsit, akkor menj be egy dekor boltba és ott majd segítenek :)
Adnak kerámia, vagy textilfilcet és magadnak is megcsinálhatsz bármit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!