Szerintetek jól állna nekem a balerina cipő?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 40-es lábam van és hát szerintem szörnyen néz ki balerinában. :S De nem tudom hogyha kimennék az utcára benne, akkor feltűnne-e, hogy ilyen nagy lábam van. :S Szerintetek?
Nektek hányas lábatok van és hordtok-e topánkát? :)
2012. júl. 15. 21:14
1/14 anonim válasza:
szia,nekem is 40-es!feketében még elmegy,de fehérben nagyon gaz!!!
2/14 anonim válasza:
másik meg az h tavalyi divat!!!
3/14 anonim válasza:
Nekem 39-es a lábam és hordok balerina cipőt. Abszolút nem néz ki furcsán. Bár a kettő közül azt szeretem jobban, ami sportos fazonú és pántok vannak rajta elöl. Abban tényleg nem tűnik nagynak a lábam.
4/14 anonim válasza:
Nekem 36-os lábam van és imádom a balerina cipőket. :D
5/14 A kérdező kommentje:
Nekem csak 1 ilyen cipőm van, de az még 1 számmal nagyobb is mert széles a lábfejem és nem fért bele a lábam. :S És ez is fekete, de szerintem nagyon hülyén nézek ki benne.
2012. júl. 15. 21:21
6/14 A kérdező kommentje:
36-os lábú, örülj neki! :) Szívesen cserélnék veled lábat! :D
2012. júl. 15. 21:22
7/14 anonim válasza:
Nekem 43-as lábam és hordok balerinát, fehéret is!
8/14 anonim válasza:
Ha egyszer ekkora a lábad akkor akkora! Most 37es láb felett ne hordjunk ilyen meg amolyan cipőt?? Nekem is 40es és nem érdekel nekem is van 3 balerinám is
9/14 A kérdező kommentje:
Tudom, szeretném én hordani, csak a legjobb barátnőm már megszólt érte, hogy mekkora lában van! Azóta próbálok olyan cipőket hordani amikben nem látszik. :S A barátnőmnek 37-es lába van és tök szépen áll rajta minden cipő. :(
2012. júl. 15. 21:31
10/14 anonim válasza:
Nyugi, én edzőcipőben voltam, amikor megszóltak, hogy mekkora lábam van. Nah és? Magas is vagyok, azt is mindig megjegyzik, mintha össze tudnék töpörödni. Az embereknek mindig lesz valami bajuk, nyugodtan hordjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!