Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi 12 éves korban az...

Mennyi 12 éves korban az ideális testsúly? Bőv:lennt)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez nem rólam meg semmi!..

Tesóm, kicsit kövérke.

Lány 160cm körül 60-65kg-ot nyom talán még többet is!

Akarok neki segíteni a lefogyásban először elkéne dönteni mennyire kéne lefogynia!?..

Mert ő szép akar lenni meg nem jók rá a gyerek méret!

Az arca szép csak pufi sokan csúfolják most hízott meg egy

kemény 2 éve!..

Rám akar hasonlítani mert én sovány vagyok meg szép az ő szemébe meg mások szemébe is na de ez is más tészta! :SS

Akinek van valami ötlete és normálisat írjon az légyszíves írjon köszönöm szépen és további szép napot!

2012. júl. 15. 20:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A mértéktartó fogyás 1 kg/hét. Ha ennél több akkor vissza fogja hízni, továbbá lógni fog a bőr rajta amin csak plasztikai sebész tud majd segíteni. Lassan de biztosan kell fogyni.

A súlyproblémák: fiatal szervezet, pont pubertás korban nagyobb a kajaigénye a szervezetnek, mert ekkor fejlődik. A diéták többsége korlátozásokon alapul. Ha valami ásványi anyagot nem visz be ami pont ebben a szakaszban kell, neki, mert a diéta azt mondta... akkor legjobb esetben csak valami betegsége lesz a későbbiekben ,de legrosszabb esetben meg örökre küszködhet a kilókkal.

2012. júl. 18. 06:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen megértette tesóm is!

De inkább ő sportolni akar, meg úgy akarta hogy tésztát, kenyeret, zsíros kajákat nem eszik!

Ő erre gondolt..

2012. júl. 18. 08:14
 13/17 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek! ;)
2012. júl. 19. 16:44
 14/17 Izsák Dorottya válasza:
Szia én is 12 éves vagyok és én 33kg egy héten legalább hét órát sportolok
2015. máj. 31. 10:20
 15/17 anonim válasza:
én is 12 éves vagyok és nem épp egy nádszál de a barátnőm 48 kg. és nagyon szép nem olyan holt sovány de nem is kövér szerintem az pont jó.
2015. okt. 18. 14:56
 16/17 anonim válasza:
Szia én 12 éves vagyok 152cm és 42kg az egyik barátnőm 158cm és 48kg és jól néz ki egyáltalán nem kövér és csak egy pici felesleg van rajta de az mindenkin van szóval szerintem a tesódnak sem kellene 40kg-ra fogyni hanem elég lenne 45-50 jörül
2016. jún. 7. 21:03
 17/17 anonim válasza:
Mi? Én 12 éves vagyok 152 cm és 33 kg
2019. aug. 25. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!