Hogyan lehetnék 'tömeglány'?
Nagyon tetszik ez a mostani tini stílus, hogy szolibőr, nagyon vékony alkat, hosszúkás arc, nagy napszemüveg, testretapadós gatya, barna haj, netán lófarok, néha magassarkú vagy tornacipő.
A baj: az arcom nem ovális, hülyén néz ki rajta a napszemüvegek 90%a, bőröm fehér sehogyan sem barnul le (vicc!) összefogva hülyén áll a hajam, amúgy is mert nem dús és nem barna hanem szőke és vékonyszálú, de azért dúsabb, nem ritka, csak vékonyszálú. Alkat..nem vagyok olyan magas mint a tinilányok többsége és ezért nem is hosszúak a lábaim..meg hát nagyobbak a melleim, az se trendi most, bár vékony vagyok hozzá ,jobb lennének a kismellek...
mi legyen így, nekem annyira tetszik ez a tömegstílus, olyan igényes szerintem..
Ami nem megy, ne erőltesd. Miért akarnál tömeglány lenni? Maradj meg önmagadnak!
Nem trendi, hogy valakinek nagy a melle? Akkor akinek az vágja le vagy mi? Ne legyél ennyire éretlen...
Igényes? Inkább közönséges!
Ne haragudj, de amiket leírtál, az egy vicc. Melyik magazinból vetted ezeket? :) Mert a lányok nagy többsége nem így néz ki szerencsére.
Ne akarj ilyen "tömeglány" lenni! Az nem te lennél. A te személyiséged, stílusod találd meg.
Nem is tudnád ezt elérni egyébként az alapján, amiket leírtál. Vagy ha nagyon ezt akarod, akkor szabasd át az arcod, járjál szoliba mindennap és talán bőrrákot is kapsz (mert képzeld a szoli rohadt ártalmas), festesd át a hajad, aztán jövőre meg más lesz a divat, akkor festesd vissza.
"nagyobbak a melleim, az se trendi most" - ez is mi?! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!